Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adkaA33

mam zaujem o zdvihnutie prsnikov.po porode mi klesli a niesu take krasne ako predtym.kto mi poradi dobru ambulanciu a kolko to stoji? dakujem

ska38

Ahojte kocky,

Dominique, dakujem za tabulku.pomohla v rozhodovani.A urcite nielen mne.Takze buduci tyzden objednavam 350ml.OP tesne pred vianocami....

darika

a este nieco baby.
fotky,ktore vam ukazuju doktory,tie pred a po,to su fotky max. mar mesiacov po operacii.Takze ako to vskutocnosti vyzera po rokoch,mozte zistit len sami na sebe,pokial nemate cloveka,ktori by vam to ukazal,ze po rokoch su skutocne mensie.Takze presne,zobrat ponuknute maximum.

viktorka37

ahoj evika... vždy si hovorím, že všetko má čas a nerada by som si to niečim nepodstatným pokazila.robím len to najnutnejšie, pomáha mi rodina. a tiež mám pocit, že priberiem sto kíl.no potom to roztočím...po vianociach začnen pomali rozťahovať telíčko.teraz budem unavená aj po zamestnaní, a nič iné robiť doma nebudem. jazvy mám už lepšie.rozmýšľam nad tými plátkami.uvidím.už som sedela na nete a obkukávala pekné podpirky.jáj ked tam je čo vložiť....to je paráda.ale asi si ju pôjdem kúpiť osobne,no mám čas.teraz mám dve od siklienky a aj tak ju ešte treba nosiť.dočkám sa.napíšem ježíškovi...možno kúpi.

evika

ahoj viktorka, už som myslela, že si na mňa zabudla....mám ich tiež pod svalom, máš tú ranku lepšiu?Ja tiež len kysnem...bojím sa koľko budem musieť doháňať a aká budem mľandravá...cvičenie sa vraj odporúča aspoň mesiac po...aj to nie na horné partie...

smileee

Ahojte, mam termin operacie 7.1.2010 u dr. Cervena v BB. Potrebovala by som ale termin este v tomto roku. Potom sa mi bude tazsie moct. Ak ma niekto termin este tohto roku a nebude sa mu dat prosim ozvite sa a mozeme si vymenit terminy. budem velmi vdacna. dakujem !!!

petula5

no a do tretice
wendy
s krpcami opatrne, aj po tyzdni budes este bolava, ale bude sa dat. len ich nedvihaj!
na bolest jednoznacne odporucam Flector sacky do vody, ucinkovali vyborne. ja som mala velke bolesti prve dva dni, pretoze som mala velky implantat pod sval, takze to roztahovanie svalu dost bolelo. mozno ty nebudes mat take bolesti.
z ibalginu mi bolo tazko

petula5

wendy ja mam odkojene 2 kusy a radim ti 350 a teda urcite gulate. anatomicke nieee

na predoperacne ti staci aj tyzden, len sa ich spytaj, ci ich do tyzdna urobia..

petula5

no baby pred opkou, pridavam teda aj moj prispevok, na doplnenie statistiky :)

ak niektora riesite ci si dat 325 alebo 350, tak uz nerieste a dajte 350. rozdiel neni ani vidiet.
dajte si doktorom navrhnute maximum.

ja som teraz 3 mesiace po a veru sa zmensiliiiii a vraj este stale sadaju, takze tak...
mesiac po operacii som vyradila kosele, ktore som nezapla cez hrudnik, ze ich darujem sestre a hopla, dnes su mi opäť dobre :(
kludne mohli ostat take opuchnute ako boli...takze tak
a to mam prosim pekne 450ml vysoky profil

wendy1

kiarusenka,ja mam uz tri deti,takze uz neplanujem ziadne :) no a s tym kupkom to je dobry napad,v lete by sme mohli dat vsetky niekde stretko :) tolko krasnych prs pokope :D

inak ak pojdem na predoperacne tyzden pred opkou,je to ok?? ci musi sa len dva tyzdne? ja to nemam ako stihnut buduci tyzden :/

a napiste mi zoznam prosim,co si mam presne zobrat do nemocky. idem do ruzinovskej nemocky,takze ziadna sukromna klinika.. uz sa zacinam aj trosku bat,ale viac sa tesim :) ked si predstavim,ze o dva tyzdne budem mat po probleme,jaaaj :))) konecne :P no som zvedava na tu bolest,ako to zvladnem a pri troch malinkych detoch :P varovku nam na tyzden. tak som zvedava. ake lieky mi doporucujete davat si proti bolesti? vraj klasicky ibalgin nepomaha. dik