Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ahojte kocky

Dominique,
dakujem za odpoved.

Evika,
prave pozeram papiere na implantaty,idem na 350ml.Mas fotky v galerke?

Livuska,
mne navrhol 350ml ale PS-set 75D.

dominique

baby, kde sa da kupit push up podprsenka 75D??? Od Becka uz nie su push-upnute...Ako keby väcsie prsia nepotrebovali nadvihnut:))))

dominique

cica666- musis sa registrovat a potom chod rovno do fora na hocijake prispevky. Pod menom bab je take modre okienko, tam su fotky

petula5

viktorka vraj na jazvy je vyborna mast s cibulovym extraktom, treba ju zacat davat tak 9/10 tyzdnov po opke, vraj robi zazraky.
stoji len daco cez 3 eura.

evika

ska38, máš pravdu, ja mám pod prsiami 69cm a 300ml guľaté, teraz mám cez prsia 85cm, takže som si celkom pomohla...ty máš toľko aj bez implantátov..takže základ by tam bol...si by som išla do tých 350. viktorka -ja si ich potieram betadine roztokom a mám ich krásne zhojené, dnes som bola na tie stehy, mala si pravdu- len to štiplo trošku, už to nemusím mať ani prelepené.

livuska

Ahojte baby bola som na kozultaci u dr.Cervena navrhol mi 360ml vysoky profil a podprdu mi vypocitl 70c bojim sa ze to budu az Dcka?mozem to este zmenit na 330 na opku idem az 11.2.