1mica1
ahoj :) mne iba vkladali implose, nic viac mi nerobili. som cca 6tyzdnov po. su to len ruzove ciarocky, tenulilinke. nie je ich vidno v podstate uz teraz, myslim ze to bude casom lepsie. co je vidno, je - ako som pisala, ze pozdlz nic mi zbledla koza. ale to sa vraj spravi, tak cakam. nevolila by som iny sposob nez cez dvorce. pretoze som mala take male prsia, noa takmer ziadnu ryhu pod nimi. cize by som sa bala ze mi jazva napokon po odpuchnuti sadnuti a blablabla ostane presne v tej ryhe co vznikne, ak vznikne vobec, lebo ich nemam velke. su zeny, kt. napokon ostala na prsku, alebo uplne pod, proste je vidno. ak sa cloveku s podobnou "diagnozou" ako mam ja dobre hoja jazvy, dvorce su podla mna ok. a este jeden dovod som mala, a po opke sa mi to potvrdilo-ze neviem si predstavit ze by som mala jazvu pod prskom, a na tom tu stahovaciu podprdu, akurat blizko toho jej spodneho lemu, no brrrr. by som sa bala ze mi to pojde do toho rezu akurat kedykolvek sa podprda suchne. tako boli jazvicky "v bezpeci" :))) som spokojna. jedine ze by tie biele miesta nenabrali pignemt casom, to by bolo velmi zle.. snad nie.