Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evika

ahojte...ska38- fotky zatiaľ nemám a tie pred ani mať nebudem,chystám sa ich vložiť, ale som technický antitalent, takže čakám kedy bude mať manžel čas, aby mi ich tam vložil- je to stránka omlazení?

mihai

kocky, to co som tu pisala o pigmente par prispevkov dozadu, ste tu niektore s takou skusenostou??? rada by som pocula ako sa vam to vyvijalo a hojilo...
a tiez ste mali okolie jazvy cez dvorce akoby miestami opuchnute? taky tenky pasik okolo rezu.. cesky pisu ze si aplikuju tlakove masaze na tie jazvicky. mne doktor nic nespominal.

ska38

Ahojte kocky,
Stale si prezeram galerku........

Ketrin 11
posles do galerky nove fotecky,mas tam len fotky po 20 dnoch po OP.A kolko cm si mala pod prsiami a cez?DAKUJEM

mihai

1mica1
ahoj :) mne iba vkladali implose, nic viac mi nerobili. som cca 6tyzdnov po. su to len ruzove ciarocky, tenulilinke. nie je ich vidno v podstate uz teraz, myslim ze to bude casom lepsie. co je vidno, je - ako som pisala, ze pozdlz nic mi zbledla koza. ale to sa vraj spravi, tak cakam. nevolila by som iny sposob nez cez dvorce. pretoze som mala take male prsia, noa takmer ziadnu ryhu pod nimi. cize by som sa bala ze mi jazva napokon po odpuchnuti sadnuti a blablabla ostane presne v tej ryhe co vznikne, ak vznikne vobec, lebo ich nemam velke. su zeny, kt. napokon ostala na prsku, alebo uplne pod, proste je vidno. ak sa cloveku s podobnou "diagnozou" ako mam ja dobre hoja jazvy, dvorce su podla mna ok. a este jeden dovod som mala, a po opke sa mi to potvrdilo-ze neviem si predstavit ze by som mala jazvu pod prskom, a na tom tu stahovaciu podprdu, akurat blizko toho jej spodneho lemu, no brrrr. by som sa bala ze mi to pojde do toho rezu akurat kedykolvek sa podprda suchne. tako boli jazvicky "v bezpeci" :))) som spokojna. jedine ze by tie biele miesta nenabrali pignemt casom, to by bolo velmi zle.. snad nie.

kiarusenka

1mica1 mne dvihali prsniky cez dvorce a jazvicky su uplne biele ..je to vidno ten kruzok ...implose mam vkladane pod prsnikom a tak je to lepsie nie je mi vobec vidno jazvicku lebo prsko si po case pekne sadne ...

ihla

baby ja zacinam mat strach, ako dopadne ta moja operacia 26.11. - mam ju v chirmede, KE... a ked vsade zuri chripka. Serka ma ta ukrajina...je to dost blizko :(

1mica1

Ahojte dievcata:-) Mate skusenosti s operaciou prs cez dvorce?Nezostane tam potom vyditelna biela ciarka.respektive okolo celeho dvorca?Rozhodujem sa ci pojdem cez dvorce alebo pod prsiami

mihai-mohla by si mi ty prosim odpisat,tusim to mas cez dvorce.Aj ti ich zmansovali ci nie?Ako dlho si po opke?Dakujem pekne :-)

cica666

Dominique ja som si kupila nedavno 70 DD v Marks Spencer a je uplne ze supis. A v Gate som si zase kupila 75 D. Tak skus tam.