Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

kiarusenka - perfis fotky:) vyzeraju tam ako bomby:) petula5 - v tej podprde vyzeraju velko...dokelu, aj ja si musim nejaku taku kupit:D

dominique

ihla - myslim, ze tu jedna o tom pisala, ale neviem kolko x stran dozadu. Myslim, ze vsak bola na reoperacii a uz to ma v poriadku:)

kiarusenka

ihla- niaky poblem mala uz neviem ktora slecna ale ma to aj v galerke tu kapsularnu kontrakturu odfotenu a... a este problem s vlnenim mala daphne ...

dominique

ska38 - tvoja vseobecna lekarka ma pravdu. Jedna sa o nadstandardny vykon, ktory si zial musis hradit sama, kedze sa jedna o plasticku operaciu z vlastnej vole, nevztahuje sa na nu nijake poistenie. Takze pekne hladaj internistku, ktora ti spravi predoperacne vysetrenie za poplatok. Myslim,ze je to okolo 60 €, ale zalezi koho najdes. Kartu ti vsak vseobecna lekarka musi vydat, minimalne vypis z nej.

ihla

ahojte dievcata. pozeram si na omlazeni.cz nejake prispevky - konkretne ohladom kapsulacie. Mate s tym niektora skusenost? Pisalo sa o tom na tomto fore?

wendy1

ska vseobecny by ti to mal spravit.. ale tak mozno ona ma nejaky dovod preco nemoze.. kto vie..

baby ja to nechapem,ale mna strasne bolia prsia a zacali sa mi zväcsovat :) len trosilinku,ale zacali.. nechapem to. opku mam za dva tyzdne,zeby psychika,ci co?

ska38

Ahojte kocky,
dnes som bola u svojej Dr vseobecnej a povedala mi, ze ona mi predoperacne nemoze urobit, ze si to musim zaplatit sama.Kedze sa jedna ako sa vyjadrila o kozmeticku operaciu....ona na to nema opravnenie a este sa s tym ani nestretla.Ze som tam aj isla, no potrebovala som zdrav.zaznam.Nechala som to tak.Zdravotny si vyzdvihnem neskor.Neviem, myslite ze mala pravdu?dakujem