Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Dominique,
presne aj kamoska ked bola 1x na OP prsia/cez dvorce/ v Prahe nebola spokojna,potom si to dala robit v zahranici,za poriadne mastnu sumu, no je spokojna, potom isla na krcove zili, a liposukciu a nakoniec do roka po tychto OP chuda aj porodila.a tiez ze sa jej jazva na dvorcoh roztiahla/tehotenstvom/.ale prsia po kojeni,maju stale pekny tvar.

hadam ja zostanem len pri jednej OP a to prsia, ale nikdy nehovor nikdy...haha

wendy 1,
uzasne ze sa ti zvacsuju, vyzera to tak , ze usetris peniazky....haha

bellinka,
s tou psychikou mas pravdu.to iste ako ked vas boli zub,a pred ordinaciou vas prestane boliet...
prave citam knihu hypnosis, tam popisuju to iste.kocka chcela aby sa jej zvacsili prsia a zvacsili....ale nie o 2-3 cisla,ako asi predpokladate...no dalej nemozem rozoberat nakolko tato tema o hypnoze nie je.

sima3
ja vseobecnu lekarku uz neriesim.necham to tak...

petula5

Livaa dakujem za pridane fotky.

Baby mate niektora taku fotku zo spodu ako som ja pridala?
chcela by som porovnat, dííík

sima3

ska38

ja som to mala tak isto, este do spravy napisala lekarka ze udajne ma posiela dr. kostal normalne som penila, sa tvarila jak keby som si to cele vymyslela, celu operaciu, ani krv mi nechcela zobrat, pritom som sa den predtym bavila o tom so sestrickou a nebol problem. Lekarka mi dala kartu a poslala ma k internistovi len tak tak mi dala nejaky papierik, internista sa samozrejme rozculoval ze preco nemam zobratu krv a ze preco nemam uz vysledky z krvy a podobne. ale napriek tomu mi vysetky testy teda krv a ekg spravil bez problemov ale za peniazky. Myslim ze do 60€ som platila - stale lacnejsie ako na klinike kde by som tusim len za krvne testy dala 60€ a pak plus EKG.

dominique

ska38 - urcite budes mat aj ty taky pocit, to ma skoro kazda z nas:D Ale nie, ze by som nebola spokojna, to nie.
Su velmi pekne, aj frajer je nadmieru spokojny. To je vzdy, ked zistis, ze ta operacia nic nie je:D Lahko do toho potom sklznes. Sak pozri na baby, co boli na liposukcii, nose, prsiach, liftingu:D

dominique

ska38 - nemusis sa bat toho vysokeho profilu, kludne si ho objednaj. Urcite nebudes ako pamela:D Bude to pekne, uvidis:) Ja by som sla kludne este raz na opku do väcsich:)

dominique

ska38 - nemusis sa bat toho vysokeho profilu, kludne si ho objednaj. Urcite nebudes ako pamela:D Bude to pekne, uvidis:) Ja by som sla kludne este raz na opku do väcsich:)

ska38

Dominique,
dnes objednavam ES, tak nakoniec je to predsa vysoky profil.Vysvetlili mi to tak, ze VP sa dava na uzsi hrudnik.dufam, ze to nebudem mat ako Pamela Anderson...hehe