Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sima3

to by ti mali tak po 21dnoch davat dole stichy, takze to mas akurat :) dneska mi poradil ze si mozem davat na jazvy potom hepariod tak to skusim a uvidime co to spravi, cena neni tajna :D dokopy to bolo do tych 75 000, ty co si za to dala v ba?

sima3

to by ti mali tak po 21dnoch davat dole stichy, takze to mas akurat :) dneska mi poradil ze si mozem davat na jazvy potom hepariod tak to skusim a uvidime co to spravi, cena neni tajna :D dokopy to bolo do tych 75 000, ty co si za to dala v ba?

sima3

84nika

hehe, to ano :o))
Inak mne stichy dajú az 10.11. von, teraz som si to ale odlepila, uz mi to nedalo, a som bola prekvapená az taká pekná tenká jazvicka, ze ani krémy si nebudem musiet dávať na jazvy. :)ˇ
Jaj a este ma zaujímalo ze za kolko to ca. robí v Pezinku, ked to neni tajomstvo?

sima3

hey hey v PK som bola, kostal je asi cestny pirat ked to takto stiha vsetko z jedneho mesta do druheho hore dole :D

sima3

a tak mozno si to nebola ani ty, mozno ze to bola ina holka. ja som mala dojst tusim na pol 2 na stichy a recepcna Miska mi vravela ze pol hodku uz operuje a ze tak tu hodinu a pol bude operovat a ani som sa nenazdala boli 4hodky :P Ja mam pod sval Eurosilicony :)

84nika

sima3

3 hodiny? ejha co sa nedozviem 2 týzdne po operácii :-) inak sama neviem, ale ako som si vyratala, tak ca.2 hod. a 15 min. mi to mohol robit. Inak som tiež spokojná, dával mi pod zlazu anatomy, len sa mi zdá ako keby jedno este mala opuchnuté.. ale mozno iba mne sa zdá lebo tolko ich sledujem heheh. Ty más pod svalom ci pod zlazou?

sima3

84nika

mne prsia robil presne pred 5tyzdnami a zatial som spokojna, nemala som ani nejake vyzrane bolesti. 20.10. som bola na vyberani stichov u neho a viem ze robil prsia a robil ich skoro 3hodinky. To tebe? a ty si ako zatial spokojna??

atram

ska38 - ako tu uz bolo napisane, prakticka lekarka ti toto vysetrenie v ramci poistenia nespravi, je to nadstandartny ukon, ktory si treba platit, ale..... ak da sa to spravit aj ako preventivna prehliadka, na ktoru mas zo zakona narok a teda ju aj poistovna preplati, no to by si sa musela s dr dohodnut, a kedze ta ona sama hned poslala prec, tak asi by na takuto "dohodu" asi nepristupila, cize ak by si aj pocula o pripade, ze to spravil obvodak zdarma, tak len tymto stylom, inak ja ked som bola na predoperacnych, tak som bola v sukromnom centre, no ak som mala doporucenie na predoperacne od obvodacky, tak to vyslo lacnejsie, ako keby som tam isla len tak na vlastnu past