Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sima3

ihla - ja mam tiez alergiu na bizutku presnejsie na kobalt a nikel, aj som to uvadzala v dotazniku co som vyplnala pred opkou a aj internistovi som to vravela, nemyslim si ze by to mal byt nejaky problem, ale ak hey opravte ma.

petula5

katica0903 najlepsie urobis ak pôjdes na konzultaciu k doktorovi, mozem ti poradit napr. doktora Gubu v ULK a doktora Fabryho v Posonium clinic.
S oboma som velmi spokojna, a konzultacia je zadarmo. Oni ti najlepsie povedia co a ako.

wendy a nie si tehotna? ze ta bolia prsia?

ihla

dievcata, ste tu niektora, ktora je alergicka a ma silikony? Lebo ja mam 9 alergii :( a tak sa bojim, ci mi nahodou telo neprijme zle implose a nespravia sa mi kapsule. ked si len vezmem, ze ked si dam napr. daky naramok lacny z bizuterky, tak mam hned ekzem. alebo prsten - to iste...aj nausnice. usny lalok mi opuchne, scervena a tecie mi daky ony z toho...co poviete? mam sa obavat, ci neriesit?

wendy1

baby zajtra,resp. podla hodin uz dnes idem na predoperacne. tak mi drzte palce,nech su ok. vysledky budu kedy? hned??

a uz mi prestali rast :/ a splasli zasa :((( neviem co to bolo,ze rastli.. ale bolia ma stale. neviem co sa deje. zajtra si idem aj vybrat nadobro velkost. som zvedava nacom sa dohodneme. dam vediet.

katica0903

Ahojte,
ja sem asi nepatrim...ale skusim napisat,mozno mi budete vediet poradit.
Som po porode 8.mes. a chcem si dat spravit prsia,ja mam vsak opacny problem ako vy...mam ich velke...pred porodom som mala D-4ky,teraz mam este to nejake kilo navyse tak mam E/F,este chcem schudnut a konecne uz chudnem aj do prs...
ale chcem si ich dat spravit...aby mi pekne stali,v lete v plavkach(aj bikiny) samozrejme aj bez podprsenky...
co robia v takychto pripadoch,zmesnit ich nechem dat...asi by mi chybali...som na ne zvyknuta...kebyze mi ich pekne spravia...
netusim kde,na nete je vela platickych chirurgov,ale ako zistim,kt.je dobry...
ako dlho ste boli hospitalizovane,atd.
prepacte,ze zasahujem do temy a za dlhy prispevok.

sima3

petula5 noo 3hodiny jednu pani operoval lebo mala vymenu implantatov po 15rokoch a vraj tam mala same kapsule tak preto to tak tvralo :)moju spravu som si citala po operacii, ale nemam ju doma je u lekara :)

petula5

baby 4 hodiny? to fakt?
mna tusim nieco cez hodinku. nechce sa mi teraz pozerat lekarsku spravu.
v tej sprave je napisane, ze operacia trvala tolko a tolko a v narkoze som bola tolko a tolko.
vy nemate spravy o operacii?

sima3

tak to mas potom super :) ja som mala termin z tyzdna na tyzden tak mozno aj to tam zavazilo, mne to bolo lepsie v pk co sa tyka aj dopravy ozaj som to mala len par km domov :)

84nika

asi o 10 tisíc menej, asi aj preto lebo v PK je to súkromná amb. Ale termín operácie som dostala uz v januári, kedze skorej sa uz nedalo, cize 8 mesiacov som cakala a stresovala..