baby niesom ani tehu ani nemam pred menstruaciou. prave mi vcera skoncili.
tak dnes som bola zaplatit zalohu a vybrat implantaty. no poviem vam,mam stale riadneho chrobaka. Pan primar bol uzasny,mily zlaty.. ale stale mi doporucuje 305ml. ja som chcela 325ml,ale ten druh implantatov,ktore mi ide on dat,tak tie sa vo velkosti 325ml nevyrabaju. az 350ml. tie sme aj napisali na objednavku,ale to sa zas bojim,ze budu privelke k mojej postave.. jaaaaaj baby mam sa rozhodnut do piatku.to sa este bude dat zmenit objednavka. ale ja fakt netusim ako ktore budu na mne vyzerat. On tvrdi,ze obe mi spravia velkost kosikov C,ale vy tu pisete niektore,ze pri 305ml je to B. tak neviem. ja nemam skoro ziadny zaklad. baby pozrite si moje prska v galerke prosim a skuste mi poradit. budu 350ml take obrovske a tazke? :/ prosim radte co najrychlejsie. som total v pochybach. budu urcite anatomicke. pri vyske profilu tam je tusim 1mm rozdiel medzi 305 a 350ml. ale tie 350ml sa mi zdali siroke. nechcem ich mat take rozliate po celej hrudi..
Pan primar mi ukazoval aj fotky niektorych 305ml. z predu boli krasne,ale z boku sa mi zdali dost male. ale ono to tazko z fotky posudit. zvlast ak tam nieje cela postava.. :(