Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daret

ska 38 ,
akekolvek otazky mas kludne sa pytaj , rada odpoviem. Mna tiez kamosky podporovali ked ma to cakalo kedy mas termin?

daret

Babule prepacte za chyby ale pisem na Nemeckej klavesnici a to je sen naozaj , katastrofaaaaaaaa. Este keby mi klavesnica tak nepreskakovala, hore hlavu . Ked som sa zobudila z narkozy tak som si ich hned chytila, bolo to nieco uzasne, prvykrat v zivote som drzala velke prsia.A na druhy den som ich videla v zrkadle, skoro som okoktavela.

daret

ska 38,
no ja ich mam pod svalom a neni to ako ma Pamela Anderson to nie, su pekne a prirodzene, moja kamoska si dala v zahranici robit pod zlazu a to je vidno dost , ale pod svalom je to prirodzene. Ak Ti doktor navrhol taku velkost tak si daj aby si potom moja nebola smutna ze si si naozaj mohla dat väcsie , doktor vie co hovori ale samozrejme zalezi aku mas ti predstavu.Neboj sa , ja som mala strach a poviem Ti vôbec to neni take hrozne tie 2 prve dni ale potom kazdym dnom super

daret

Babulky zajtra ich pofotim a poslem Vám foto , pred opkou som mala malicke skoro nic len som mala trochu viac prsnej zlazy, budu velke to ano ale to sa Vam bude zdat ked budu opuchnute, citila som ako sa mi koza natahuje ale nebolelo to , a fakt som rada ze mam 375 ml, pekne to vyzera naozaj

ska38

Wendy1,
mne hned Dr.cerven povedal 325ml-350ml, ale dame 350ml, bude to pekne.Tiez povedal, ze zaklad mam dobry.Nehovoril nic o natiahnutej kozi alebo, ci ich chcem velke atd.Som mu povedala, hlavne nech to vyzera prirodzene...Aj ja som si myslela, ze mi da maximalne 270-300ml...Vobec som s tym nepocitala, ze da viac! Som to tu uz pisala, ze sa bojim , aby som nebola ako Pamela Anderson a ze na plazi sa chcem opalovat hore bez a nie aby na mna pokrikovali...aha silikonka!hehe...no uvidime

wendy1

ska ja som o 10cm nizsia,ale zas ty mas väcsi zaklad,tak asi to bude na nas vyzerat rovnako :) tebe to hned navrhli,ze 350?

daret a nedas foto do galerky? ake si mala pred opkou?

baby tak preco ma doktor strasi,ze 350ml budu velke prsia?? :( hovoril,ze budu kricat,ze budem mat natiahnutu pokozku...

daret

Wendi 1 JA SOM SI TIEZ MYSLELA ZE 375 ml budu moc velke ale poviem Ti ze som velmi spokojna , ja som mala pod prsiami 70 a obvod 80 a mam ich teraz naozaj pekne, a som rada ze som sa rozhodla pre 375 ml. Dala som si pod sval teda nechala som to na doktora a poviem Ti ze mi to naozaj nie je vidiet ako keby som ich mala pod zlazu.