Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

baby dakujem,pomahate mi!! super :)

tak som sa zmerala a pod mam 73cm a cez 79cm :P asi pojdem do tych 350ml. neporobia sa mi strie na prsiach,ked sa tak zrazu zväcsia??

Beli,hej moj doktor rad dava 305ml. :) vsetkym :)...asi

wendy1

baby dakujem,pomahate mi!! super :)

tak som sa zmerala a pod mam 73cm a cez 79cm :P asi pojdem do tych 350ml. neporobia sa mi strie na prsiach,ked sa tak zrazu zväcsia??

Beli,hej moj doktor rad dava 305ml. :) vsetkym :)...asi

livuska

Ahoj daret,mozes napisat ake mas miery kg a vyska?mne Dr tiez navrhol 360ml a tiez sa bojim ze bubem ako pamela mam len 167cm a 48kg.Povedal ze,mam dost koze tak sa mi to v pohode zmesti.Podprdu mi vypocital 70c.Neviete mi poradit?Dakujem

bellinka

Baby no vy ste tu dnes toho popisali no normalne to tu ozilo , super konecne, sa tesim , nakolko ma to skoro caka , myslim op...
Wendy:
chod do tych 350ml , uvidis bude to super , inac ked ides k minarovjechovi je dost mozne ze ti hovori ze budes mat natiaahnutu kozu a tak , lebo pokial viem tak on nerad robi velke , on robi rad male prsia
Daret :
gratulujem k novym prsickam , uz aby som ich aj ja mala , sa tesim jak svina...

ska38

Wendy1,
mne povedal, ze mam siroky hrudnik, ze budu pekne.Ale ked pozriem fotku v galerke...hm..hrozne chudaaa.

Daret,
ano pod sval,rez pazuchou.

daret

Wandi 1
ak Ti doktor povie ze viac ako 305 ml Ti neda tak ho posluchni aj Minaroviech je velmi dobry doktor co som pocula ale moj MUDR. Pridavka je lepsi teda ja ho urcite tak beriem - dokaze zazraky aj kamoska u neho bola ta si dala anatomicke a nadhera naozaj.

daret

Wendi 1 ,
porozpravaj sa s doktorom , ja som povedala na rovinu ze chcem take trójecky a teraz mam trojecky az stvorecky, zalezi to aj aku mas kozu a vela inych veci, ja som pred opkou mala pod 70- a obvod 80 moja a teraz mam 93.Moja segrenka ma 325ml a ta banuje ze si mohla dat väcsie , zalezi aj na tebe aku mas predstavu moja.

daret

Naozaj okoktavelaaaaaaaaaaa , fakt vazne .Nemas sa coho bat, uvidis ka budes potom spokojna aku formu volis pod sval alebo zlazu daj si pod sval, ak by si naozaj potrebovala cokolvek moj nick na pokeci je gaya07 kedykolvek napis. Hlavu hore , ta trocha bolesti za to stoji, ja ich teraz poriadne natieram kremom a jemne masirujem a poctivo nosim podprsenku, zo zaciatku ma trochu bolieval chrbat ale teraz uz v pohode a to nehovorim o tom ked som si skusila dat normalnu podprsenku to bola nadhera. Pekne, pevne a prirodzene moje kamosky povedali ze doktor ma zlate ruky a aj moj priatel no ten ich videl len cez mobil lebo je v zahranici.

wendy1

dakujem baby! :)

ska ja idem k panovi primarovi Minarovjechovi. on mi radi tych 305ml. ale to myslim,ze by bolo malo. takze ak ty mas väcsie teraz ako ja a tvoj doktor ti hovori,ze 350ml budu prirodzene vyzerat,tak myslis,ze aj moje? ja ich budem mat asi mensie ako ty,kedze tam nic nemam. len ovisnutu kozu po kojeni :P

idem sa zmerat. napisem miery