Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

kiarusenka
podla mna červen pýta menej, kamarátka tam bola v apríli a platila ca.55.000 Sk dokopy uz so vsetkým.. inak podla mna v Pk zaplatís viac u neho ako normálne, kedze je to súkr. klinika, cize dajaké peniazky putujú aj im...

kiarusenka

dorunka- takze cerven uz operuje aj v pk ? to je super ... aj ja to mam blizsie .... ozaj baby , kolko si pyta cerven ? ja som mu raz pisala a napisal 2200 euro ... je to tak ?

kiarusenka

dionee-nie je to troska smiesne ? kolko mas rokov ? a chodis do prace ? ak ano tak sa to da aj na splatky takze tak .... vela stastia v setreni ...

84nika

dionee
ja som si na to nasterila. ..Niekto setrí na motorku, na auto, niekto na esteticku operáciu... Mne tie peniaze nechybali, kt. som mesacne odlozila.. Nefajcím, nepijem... deti este nemám, tak preco by som si to nemohla dovolit...

84nika

wendy
ja u Košťála som zaplatila ca.o 1000 Eur menej ako zvykli baby u Minarovjecha platit, neviem ale presne kolko budes ty olatit, podla toho...ale ako som tu uz niekomu písala, bola som tam v januári a termín som dostala az na október. Je to fakt super lekár, som uz skoro mesiac po OP, ale jazvy mi uz skoro ani neni vidiet, je sikovný. A co sa týka oblečka, ja som si dala hned na podprdu sportovú mikinu na zips, ved aj tak som hned nastúpila do auta :-) Ale bolesti velké som mala iba prvé 2 dni, kedze to mám pod zlazou, potom som uz nic necítila, iba ruky ked som musela dvihnut...

bellinka

Dorunka , to je super ked ti to navrhol , da ti aj lepsiu cennu ked ti to bude robit spolu nie??? Ja idem na prsia uz za chvilku aj som rozmyslala zeby som rovno nos alebo pery dala , ale asi si to naporcujem lebo ja mam maleho kkrpca a bohvie jak by som vyzerala po takej viacucelovej operacii...

Dorunka

Ahojte..
tak sa pridávam aj ja na zoznam :) konečne po rokoch som sa rozhodla dať si zvačšiť prsia..
Vybrala som si Dr. Červeňa, začal chodiť raz mesačne do PK, takže mi to v celku vyhovuje lebo som z BA.
Aké máte s ním skúsenosti???

Ešte jedna otázočka..zvažujem aj opravu mojho nosa (raz už mi ho robili, ale viacmenej z funkčného hľadiska) a dr ma prehovára aby som si to dala spraviť naraz s prsiami..no mam dosť divné pocity z toho, že dve opky naraz..nemáte skúsenosti náhodou???
Ďakujem a všetkým, ktoré čakajú na operáciu držim palčeky