Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

Ahojte. Už dlhšie rozmýšľam nad augmentáciou, chcem anatomický tvar. Viete mi poradiť dobrú kliniku, plastického chirurga na východe, najlepšie v Košiciach? Prípadne má niekto skúsenosti s klinikou Chirmed v KE? Ďakujem

kiarusenka

84nika - to fakt &? fuu lebo mne sa zda ze on si struha ceny ako chce ... xy dievcat mi pisalo ze jedna platila 2500euro a ma okruhla dalsia m tiez tie iste a zas platila o 300euro menej ... neviem no

kiarusenka

mery-nasla som este jednu kliniku .. v piestanoch tam je to super lacne ... niak sa mi to tam nezda ale preda len kukni ... www.klinika.sk ... tam to stoji okolo 1600euro ...

84nika

kiarusenka
do tých 55.000 mala zarátané aj benzín čo išla na opku a na konzultácia. Do PK je zase bližšie, to je jasné :o)

kiarusenka

mery- levice -tam je medikilinik kukni stranku nasla som ti to na nete ..www.mediklinik.sk operuje tam mudr milan ocenas ..je tam aj cennik stoja okolo 2000eur podla toho aku znacku implosov chces ... mentor su najdrahsie ... znama tam bola a je spokojna .... velmi ... takze do 2500euro sa zmestis aj keby si neviem co za tu cenu tam mas aj nadrahsie mentorky .... kukni :D

Mery NR

Baby a v Leviciach a v Piešťanoch sú cca. aké ceny? Ja chcem ísť začiatkom budúceho roka, len ma trochu tlačí rozpočet.. musím sa zmestiť do 2500 eur. Podľa Vás sa do tej ceny zmestím??

a moc krát ďakujem Kiarusenke a Wendy za povzbudzujúce slová! aspoň tu sa môžem vykecať :-)

Mery NR

Baby a v Leviciach a v Piešťanoch sú cca. aké ceny? Ja chcem ísť začiatkom budúceho roka, len ma trochu tlačí rozpočet.. musím sa zmestiť do 2500 eur. Podľa Vás sa do tej ceny zmestím??

a moc krát ďakujem Kiarusenke a Wendy za povzbudzujúce slová! aspoň tu sa môžem vykecať :-)

Mery NR