atram dik za tip,vezmem si aj muzovu koselu :)
belinka,svokru a svagrinu si nevsimaj! je to tvoje telo a ked sa im to nepaci,nech sa s tym vysporiadaju sami v sebe. ty si spln svoj sen a kasli na ostatnych,co ti to okomentuju negativne. budes mat krasne prska a budes spokojna a to je hlavne :)
dorunka vitaj medzi nami :) ja s Cervenom nemam skusenosti,takze sa ti k nemu vyjadrit neviem,ale tusim ho baby chvalia. a podla mna by si mohla zabit dve muchy jednou ranou a dat si aj nos aj prska naraz. zvlast ak ti to doktor odporuca,aspon nepojdes dvakrat do narkozy.. ja osobne mam pred narkozou obrovsky respekt,takze preto ti ja radim takto :)
84nika dik za odpoved. ja to mam mat pod sval,takze asi to bude boliet viac :/ no ale vydrzali ine,vydrzim aj ja :) tak ty si platila o 1000 menej? tak to mas super. preco je ten moj doktor taky drahy?? ach jo,ale vybrala som si ho,tak musim dat,kolko zapyta.. co som videla a pocula,tak robi krasne.. snad to tak bude aj u mna..
zacinam mat predoperacne stresy :D baby aj vy ste to mali?? nie je to ani strach,len take velke ocakavanie.. a stale viac a viac si kladiem otazku,ci 350ml nebude fakt moc. :/ baby budu na mne velkeeee?????? :/ ak mi da pred opkou na vyber,ze objednal aj 305ml,bojim sa,ze ma na ne prehovori. a co ked zas potom budem lutovat,ze mohli byt aj väcsie?? :D no uz mi z toho sibe :P ja som chcela 325ml ale take sa nedaju :( preto tie pochyby..
uz nech je to za mnou :) hned v stredu vam dam vediet,ci zijem :D teda ak budem schopna pisat.
na ceskej stranke omlazeni som nasla radu,ze si mam zobrat vybublinkovanu cocacolu.. vraj je to po narkoze dobre pit. mate s tym skusenost niektora?? a vraj aj zuvacky,pomaha to od zaludocnych nevolnosti po narkoze.. nasavam teraz vsetky rady,ktore vidim :) a som za kazdu vdacna.
o par dni budem ja radit :D juuuuj uz sa tak tesim,uz je to za malilinku chvilocku a moj dlhorocny komplex bude navzdy fuc :D jaj :)