Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

atram dik za tip,vezmem si aj muzovu koselu :)

belinka,svokru a svagrinu si nevsimaj! je to tvoje telo a ked sa im to nepaci,nech sa s tym vysporiadaju sami v sebe. ty si spln svoj sen a kasli na ostatnych,co ti to okomentuju negativne. budes mat krasne prska a budes spokojna a to je hlavne :)

dorunka vitaj medzi nami :) ja s Cervenom nemam skusenosti,takze sa ti k nemu vyjadrit neviem,ale tusim ho baby chvalia. a podla mna by si mohla zabit dve muchy jednou ranou a dat si aj nos aj prska naraz. zvlast ak ti to doktor odporuca,aspon nepojdes dvakrat do narkozy.. ja osobne mam pred narkozou obrovsky respekt,takze preto ti ja radim takto :)

84nika dik za odpoved. ja to mam mat pod sval,takze asi to bude boliet viac :/ no ale vydrzali ine,vydrzim aj ja :) tak ty si platila o 1000 menej? tak to mas super. preco je ten moj doktor taky drahy?? ach jo,ale vybrala som si ho,tak musim dat,kolko zapyta.. co som videla a pocula,tak robi krasne.. snad to tak bude aj u mna..

zacinam mat predoperacne stresy :D baby aj vy ste to mali?? nie je to ani strach,len take velke ocakavanie.. a stale viac a viac si kladiem otazku,ci 350ml nebude fakt moc. :/ baby budu na mne velkeeee?????? :/ ak mi da pred opkou na vyber,ze objednal aj 305ml,bojim sa,ze ma na ne prehovori. a co ked zas potom budem lutovat,ze mohli byt aj väcsie?? :D no uz mi z toho sibe :P ja som chcela 325ml ale take sa nedaju :( preto tie pochyby..
uz nech je to za mnou :) hned v stredu vam dam vediet,ci zijem :D teda ak budem schopna pisat.

na ceskej stranke omlazeni som nasla radu,ze si mam zobrat vybublinkovanu cocacolu.. vraj je to po narkoze dobre pit. mate s tym skusenost niektora?? a vraj aj zuvacky,pomaha to od zaludocnych nevolnosti po narkoze.. nasavam teraz vsetky rady,ktore vidim :) a som za kazdu vdacna.

o par dni budem ja radit :D juuuuj uz sa tak tesim,uz je to za malilinku chvilocku a moj dlhorocny komplex bude navzdy fuc :D jaj :)

Mery NR

Kiarusenka, ďakujem si moc zlatá! Tie stránky už mám omrknuté :-)) V tej galerke čo tu spomínate vyznačujete aj doktorov prip. kliniku kde vám to robili? a z NR na Mládeka sú aké ohlasy?? lebo to by som mala najblizsie..

ihla

kiarusenka

no zlatko... pis na moju adresu povzbudzujuce slova,lebo ja som ako hlupa, stale neviem, ci idem, ci nejdem :(

Ninaa

Dorunka, ty si bola na konzultácii v Pk u dr. Červeňa? Kde sa treba nahlasiť? Dohodne hneď aj termín a veľkosť implantátov? Ak áno, čo ti navrhol?
Nina

kiarusenka

dionee -da sa to aj na splatky ked pojdes niekedy na konzulatcku tak sa na to opytaj..dnes to umoznuju uz skoro vsetky kliniky..ked pises ze pracujes tak je to uplne v pohode a to Ti daju ..takze smelo do toho...

Dorunka

No, dr Červeň začal len teraz robiť v PK. Chodí tam raz mesačne na dva dni, urobí operácie a aj konzultácie. Ceny má také isté ako v BB, teda mne to povedal. Vychádza to na 2000Eur s uplne všetým..

Dionee: ja si myslím že keď to niekto veľmi chce tak na to naškriabe aj keby čo bolo..teda ja som taka..proste si odpustim na pár mesiacov nejaké rozhadzovanie na oblečenie a na blbosti a dá sa to..

Prosím ešte nejaké referencie na dr Červeňa, ktorá u neho bola..

dionee

Podla mna to nieje smiesne. Normalne pracujem a proste si neviem nato nasetrit zarobit. Nevidim inu cestu jedine pozicku,.. No ale to som netusila ze to sa da aj na pozicku.
Tiez by som velmi rada isla na OP, kedysi som mala prsia B a potom som schudla a moje prsia sa strasne zmensili. Podla mna uz niesu ani A:( Tak si viete predsatvit ze som nemala vela a aj o to prisla tak sa citim cudne.
Ale stale sa pytam seba ci to nieje riziko ked som este nerodila a nekojila.

delphia

cena sa sklada z dvoch casti:
1. je cena prace- t.j. cena za vykon + rezia na energiu, vodu, jednorazovy material, mzdy sestier, strava, + cena za narkozu.

2. cena za implantat- implantaty vyrabaju a predavaju specializovani vyrobcovia a stanovuju ich cenu

kiarusenka

dione zda sa mi smiesne odkial na to berieme ... to je vsetko ...cena je uvadazana preto bel implantatov lebo to je cena za robotu plus implantaty sa platia firme ktora ti ich dovezie na kliniku ....

tanda-kosice su podla mna faajn, teda chirmed... su aj velmi zlati ...