Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

baby mne sa to tiez krati a neviem sa rozhodnut pre znacku implanatatov , poradte zatial mam s lekarom dohodnute mentory ale maju aj vsetky ostatne na vyber a ja sa neviem len tak sama rozhodnut..sakra

wendy1

ska mozes mi napisat tvoje miery? vysku vahu,obvod pod prskami a cez? dik inak ty mas krasne prsia,myslim tvar,ty budes mat po opke prekrasne!! ty asi nemas deti,ze? ja mam po troch take prazdne,no otras :/ som zvedava ako budu tie moje vyzerat,ani len matne si to vobec neviem predstavit :P tak to bude riadne prekvapko pre mna :) a davas si anatomy? aku znacku? ja mentory,anatomicke a pod sval.

ska38

Wendy1.
termin mam 22.dec,tesne pred vianocami.ja som implantaty uz zaplatila....dufam, ze sme sa rozhodli spravne.Aj ked v rozhodovani nam pomohli kocky TU.

wendy1

ska teraz som si nasla tvoj termin. mas 22.12.tak super,to ti uz budes vidiet moje odpuchnute prsia.. ten termin 26.11 je tusim Ihlin :) som sa pomylila :)

wendy1

ska moja,no tak ale ty mas trosku vyhodu,ked ti poviem,ze je to moc,tak mozes zmenit velkost,ci nie? :)) ale tak ja dufam,ze sme sa rozhodli dobre :) hned poslem do galerky fotky,aby ste vsetky mohli vidiet vyslekok,i ked vlastne prve tyzdne to bude opuchnute a vysledny efekt sa dostavi az neskor. kedy to presne ides? tusim 26.11?? ci mylim sa? ak hej,tak vlastne moja opka ti nepomoze rozhodnut sa. da sa to vobec u teba este zmenit?

belinka,hej ubehlo to neskutocne rychlo :) ale neboj. aj teba o malu chvilku caka :) prekecas to tu s nami,budes so mnou a so ska prezivat nase pocity po opkach a uz pride tvoj den D) :) potom zas budeme mysliet my na teba a budeme ti uz moct aj radit :D ;)

dakujem baby,ze tu budete so mnou.. fakt mi to v ten utorok asi dost pomoze. ale budem tu az vecer po 20h.. kym sa ubytujem a tak.. budem vas tu cakat :)

bellinka

wendy :
maslim na teba v stredu ...ja idem akurat zajtra na krv na predoperacne vys...tak sa tiez tesim ,,,tebe to wendi nejak rychlo ubehlo to len ja sa neviem uz dockat toho 2.12.

ska38

Ahojte kocky,

Wendy1
si presne ako ja!stale na pochybach ci 350ml nebude vela....ako keby som to pisala ja....
Zlaticko, neboj sa.Budeme Ti drzat palce,utorok-streda sa budem snazit byt online a podporit Ta.Ty to zvladnes!