Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sima3

bellinka

hlavne sa potom pred svokrou a svagrinou tvar ze ta nic neboli ak nahodou budes mat bolesti :) by si si potom este vypocula viac :)

Dorunka

Ninaa
ano bola som na konzultácii v PK. Stačík ak mu napíšeš mail alebo zavoláš a dá sa s ním vpohodke dohonúť.
Ja som chudá a vysoká 174cm 53kg, cez prsia mam 79 a pod prsiami 73. Navrhol mi okruhly implantat s vysokým profilom 375ml. Vraj mi to zvačší objem o cca 8-9cm. Teraz mám prsia také jednotky a budem mať max vačšie trojky. Chcem také ženské, ale nie vulgárne... Tiež som už po dietati a po kojení, takže moje kozy sú veľká preveliká bieda :(
Myslíte že 375ml je veľa?

dionee

A aj tu niekto z vas to platil na splatky? Co by to tak vychadzalo priblizne. Uz velmi velmi nad tym uvazujem, aj priatel vyzera z tej myslienky byt nadseny.

84nika

wendy1, tak drzím ti palceky, vsetko dobre dopadne uvidís, aj ja som sa bála pred opkou, a zbytocne... vd zatial sme to vsetky prezili :o)) Jaj a ja mám inac Eurosilicony, tak aj preto som platila menej, asi..
Belinka, nic si z toho nerob, ja to isté som si vypocula od kazdého, jediný kto ma podporovali bola mamina a kamarátky.. Uvidís ze po operácii budes úplne inak rozmyslat a budes mat v keli co si o tebe myslia... A vlastne aj nech si myslia co chcú, ved nebudeme celý zivot sa ku kazdému prisposobovat... :o)

ska38

Belinka,
moja mama zasa riesila silikony s bratrancom.je patolog.spytovala sa co si o tom mysliii.mala som dost, ked som z nej vytiahla, ci sa zmienila o mojom zamere,ist na OP s niekym...V prvom rade som jej povedala, ze to teraz bude vediet kazdy v meste a v druhom...patolog, to len hodi do kosa.

ska38

Belinka,
aaa,svokra a svagrina.vycitky?!Obidve by mali pochopit, ze ich syn a brat bude mat uzasnu zenu s krasnym poprsiim.

bellinka

:o)) hadam aj ja si vychutnam vianoce uz s novymi airbagmi , som zvedava lebo vianoce slavime u svokry a ta je proti silikonom tak dufam ze nebudu blbe vycitky acch :o))

bellinka

wendi ty mas po 3detoch take krasne prsia , ja mam odkojene 1dieta a normalne uska mam z tych prsnikov katastrofa