Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Dorunka

ska38:
tak som zvedava..ja to iste, akurat že mám o 375-ky silikony. Držím palce! :)
Ja už som taka nažhavená že by som išla aj dnes :))))
Trocha sa bojim, ale iba samotnej operacie, aby sa nič nestalo..Bolesť mi nevadí..

ska38

Dorunka,
mame podobne miery.Ja 174cm/56kg,pod 77cm,cez prsia 85cm, idem k Dr.cerven v decembri na 350ml pod sval eurosilicon cez pazuchu.

kiarusenka

ihla.ked nepojdes teraz tak uz nikdy, pozri tak velmi to chces , chod do tho coho sa bojis ? ja ta podporim chod do toho ... ak si na facebooku tak si mozme tam napisat ...

kiarusenka

mery - beru to uplne v poho .. tie prachy aj tak dostanu takze im to moze byt jedno ..to je len pre pacientov lepsie ked nemaju vsetky peniazky po kope ... takze tohos a neboj ...myslim ze je to tak , ze ta pozickaren co dava na splatky klinike zaplati plnu sumu a ty poto len platis tej uverovej spolocnosti napr:triangel,qatro atd plus uroky..z toho ziju takze tak

Mery NR

včera večer sa nám vypálila americká chladnička.. do kelu!! takže polovička mojich odložených peniazov ide tam.. :-(( keď ich chcem v blízkej budúcnosti zostáva mi možnosť len na splátky..má tu niekto prsia na splátky?? aký majú postoj doktori keď im navrhnem splátky.. viem, že to je dosť blbé, ale už ďalej nemienim ani za svet čakať,kým si zas došporím a zase doma niečo vybuchne..

Dorunka

bellinka
prosím Ťa kde nájdem tú galeriu?
Dajte mi nejaké linky, alebo niečo ako sa tam dostanem :)

Ďakujem

Dorunka

bellinka
prosím Ťa kde nájdem tú galeriu?
Dajte mi nejaké linky, alebo niečo ako sa tam dostanem :)

Ďakujem

bellinka

Sima :
ano budem sa musiet tvarit stastne a ze ma nic neboli ha ha ved nejak to predsa zahram ...kaslem na nich oni su take mudre uz od kedy ich poznam preto ich moc nemusim a nie su mojou oporou a nikdy nebudu ,
zato moj otec je uplne naj samlepsi , ved on mi bude robit aj tak babysitting prvy tyzden a mozno aj dlhsie...
tesiiiim dakujem baby za povzbudenie esteze vas mam :o))