Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ahojte kocky,
Wendy1,
ty pivko zlate....ja ten mix mam stale...a to neustale premyslanie = budu velke?! nebudu?!ja na svoju vysku som dost chuda....vsak uvidime....ako to vsetko dopadne.Pevne verim , ze budeme spokojnééé!

Ninaa

Dorunka,
ďakujem za info, skúsim sa objednať na konzultáciu aj ja. Opísala si dr svoju predstavu, alebo si to nechala naňho? Dal ti hneď termín op? Do BB alebo PK? Ako dlho sa čaká na termín? Dik za odpoveď.

wendy1

ska tak ty si vyssia,ja som take male pivo :D takze na tebe budu 350tky idealne!! na mne asi velke :( jaaaaj ja sa taaaak bojim a este viaaaac tesiiim :DDD no cisty mix emocii :)

S1M

Baby? A ako to je s rakovinou prsnikov a implantatmi? Poznam znamu co jej zistili rakovinu a mala aj implantaty a muselo to ist vsetko von :( Nie je lepsia kys. hyaluronova?

bellinka

Dorunka,
musis poslat foto pred na mailovu adresku LIVE,e.uhrinova@gmail.com a poslat jej aj svoj nick pod ktorym tu vystupujes , ona ti posle spetny mailik kde ti napise stranku na ktorej mame galeriu a hesielko pod ktorym sa budes prihlasovat a potom po op je jposles aj foto s novymi prsickami , ved uvidis je to super pre rozmyslanie co vlastne chces

84nika

Dorunka,

ja tiez to isté som hovorila pred opkou, ale ked po narkóze sa zobudís, si povies ze tie stresy boli zbytocné. :o) A ked más predoperacné vys. v poriadku, tak fakt nemás preco stresovat:))