Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

na izbe je mi dost zima,ale neviem ci to nieje aj zo strachu :) inak izba super,aj telka tu je,ale nepozeram,aj wc a sprcha..takze super. sestricka bola neskutocne mila :))

ako mi bude zajtra?? jaaaaj,ja mam navaly emócii :DDD

viktorka37

maya12345... raz som už písala, no asi to nedošlo.... takže.. ja fotky v galérke mám,zišli by sa nové,pretože prsia už odpuchly a sú iné.prirodzenejšie. mám 280okrúhle. chcela som anatom., no kôli športu som neriskovala. teraz si myslím, že mohli byť aj väčšie, no som spokojná. pod prsiami mám 72 cez som mala 82 a teraz 89.normálnu porpiru som ešte nebola kúpiť´, takže neviem aká veľkosť s toho výjde. ale asi pekné b. neboj sa. každá sa určite bojí, no nie je to až také hrozné. naozaj. drž sa!

Dorunka

Ninaa, Bellinka:
Ja som mu najskor písala mail, hneď druhý deň mi odpísal, že aby som mu zavolala. Tak som mu volala v piatok a v sobotu som šla na konzultáciu do PK. V PK má ešte nejaké termíny voľné aj na január, ale ja chcem ferbruár. Ale v BB má komplet celý február plný na opky.
Ja som mu opísala svoju predstavu, potom ma pomeral, popozeral a navrhol mi čo by bolo pre mňa ideálne.

maya12345

viktorka37...ďakujem za odpoveď. ja idem na operáciu pravdepodobne na budúci týždeň do PO. Rozhodujem sa,lebo nieje to jednoduchá operácia a chcem byť jednoducho spokojná.... Mám 172 cm, 52Kg, pod prsiami 74cm a cez 82 cm. Som rozhodnutá pre anatomický implantát ale veťkosťou som si nie veťmi istá. Chcela by som aj poradiť..A to že bolo fajnznamená že si spokojná? Nemáš aj svoje fotky?
Ďakujem

viktorka37

maya12345 .... ja som bola v po. 14.9.,ty tam ideš elebo sa len rozhoduješ. ja som bola spokojná. váhala som nad chirmedom v ke, no šla som do po. sú fajn.