Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkalinka

Ahojte vsetky! Rozhodla som sa aj ja, ist na plastiku, ved zijeme len raz!! :))
Pocula som, ze dr Guba je velmi dobry , mohli by ste mi prosim vas napisat, kolko vas operacia (priblizne) stala?

Dakujem vsetkym..

evika

maya12345,tiež som bola u dr. sabovčíka,prsia mám supeeer, takže jednoznačne odporúčam, je ozaj fajn, s Viktorkou37 sme sa na tom úplne zhodli- takže len do toho....máš už aj termín?V galerke foto nemám, neviem to tam dať...mám okrúhle impl. pod svalom 300ml,dr. mi chcel dať len 240,ale som ho ukecala...a som spokojná.

ska38

Wendy1,
ahoj, tak si to zvladla?Myslim na Teba cely den!Prajem , co najmenej bolesti a co najrychlejsie zotavenie sa!Pa

tanda

Ahojte.. Už dlhšie rozmýšľam nad augmentáciou. Chcem sa rozhodnúť tak, aby som to nemusela nakoniec ľutovať. Preto by ma zaujímal váš názor na kliniky : Chirmed v KE, Euroclinic a Interklinik, prípadne konkrétne na Dr. Trška, Rács a Marsal. Ak máte niekto osobné skúsenosti, budem veľmi rada, ak mi dáte vedieť. Ďakujem

wendy1

beli diiiik :* no neboj,velmi rychlo to pride a budes aj ty takto v nemocke :) je to zvlastny pocit. nikdy som nebola v narkoze :P asi dnes ani nezaspim

bellinka

Wendy strasne sa tesim s tebou ...aj ja uz chcem byt v nemocke a cakat na op drziiiiiiiiiiiiim palceeeeeeeeeeeee