Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

zuzkalinka

a robili mi ho kompletku - zmensit, zuzit, vyrovnat. mala som ho skoro ako adela :D
vobec som necitila, ze mi ho dolamal.

ihla

zuzkalinka

nos dopadol super. vies aky je to pocit? neuveritelne. konecne sa nepozeram do zrkadla na seba s hnusom. dokonca si poviam aj ze som celkom pekna :) ten nos nebudem nikdy lutovat. robili mi ho v novamede, BB, MUDr. Pikula. Srandovny doktor, velky sympatak. a ci ma bolel? kdezeee. cosi. ani len kusocek, absolutne to bolo bez bolesti, ani najmensi naznak bolesti. jedine, co ma "akoze" bolelo, bolo vyberanie stichov, ale to bolo 10 sekund. fakt nic. a dycha sa mi asi este lepsie ako predtym :)

zuzkalinka

ihla

bola si aj na nose?? supiiis, ja chcem ist tiez, ale u mna je to naopak! frajer o tom nechce ani pocut, prsia nechava na mne, pretoze vie, ako mi na tom zalezi.
Uprimne? keby som mala viac penazi, sla by som na rozne plastiky, alebo aspon nejake mini procedury

a ako ti dopadol nos? tvrda, ci makka cast nosa? bolel ta dlho?

ihla

zuzkalinka

a ved sa nemusim unahlit, mozem si to nechat aj na december/januar. Ja to mam o to tazsie, ze mi to komplikuje frájo. je zasadne proti, to su hadky kvoli silikonom... och jo :(
ake komlikacie? ked som bola v 06/2009 na nose, tak ziadne neboli. nebudu ani teraz! hh. dufam.

zuzkalinka

ihla

fiiiha, to je zvlastne, ze ti nedali termin predoperacneho oni. Ved co ak sa vyskytne nejaky problem? ( nechcem malovat certa na stenu) ale mozne je vsetko...

chod sa rychlo ojednat

ihla

zuzkalinka

:D ved to je ta sranda, ze opku mam 26.11., este nemam ani jedno predoperacne vysetrenie a este ani neviem na 100% ci idem :D
no kurnik (pardon za vyraz), ved to uz bud stvrtok mam opku? dokelu. to aby som sa objednala.kua tam :D

zuzkalinka

ihla

Ahoj , dakujem pekne..no, tak to nieje az take hroze 2225 eur, v zahranici je to podstatne drahsie!

a v akom casovom odstupe budes mat predoperacne a samotnu operaciu..

ihla

zuzkalinka

Ahojky. vitam ta tu :)
mna bude stat 2225 € komplet so vsetkym - predoperacne vysetrenia, podprda, silikony a praca. budu ma operovat v chirmede, KE