Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Dorunka

Ihla,
no u každého je to asi individuálne. Ja viem že som tri týždne nemohla dobre dýchať nosom, lebo som to mala celé spuchnuté.

ihla

Dorunka

niekolko tyzdnov? 4 dni moja len dychas ustami, ja osobne som len 3 dni, lebo uz ma to stvalo, ze musim dychat len ustami, tak som si to z nosa vytiahla.
Mna kamarat pred opkou nosa vystrasil, ze vyberanie tamponady z nosa po 4 dnoch hrozne boli a mne to slo uplne lahko, ako s lubrigacnym :D

Dorunka

Baby ak uvaźujete o nose a nemáte za sebou ešte opku prs, tak si to dajte naraz!
Ja som tiež bola na nose, ale nedopadlo to dobre, takže idem na opravu a hneď budu robiť aj prsia. Lekár mi to navrhol, tak sa teším. Odtrpím si to naraz a potom budem mať pokoj..
A dobré je to, že nos vobec nebolí..jedine je nepríjemné to, že sa nedá cez neho niekoľko týždňov dýchať

bellinka

Zuzkalinka ,ihla: vy si tu tak nevypisujte lebo uz aj ja som sa namotala na tu operaciu nosa sakra...2.12.prsia v chirmede a nos tiez urcite budem chciet upraviit ale to neviem kedy aj ked najradsej by som si ho dala upravit hned..:o))))))