Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petula5

ja som si tiez tamponadu z nosa vytiahla sama..vykychala.
no obdivujem ta, ze si to das robit naraz :)
aj ja som chcela opravu nosa naraz s prsiami, ale nevyslo to. nos u mam u gubu a prsia som si dala inde. tak ma caka vo february opat nos v lokalke :(

84nika

zuzkalinka
a kedy más ten termín, ci este nemás? Neboj nasetrís, ja tiez ked som dostala termín, potom som zacala setrit, mala som ale na to 8 mesiacov a popri tom som som mala aj iné výdavky. Ale ked clovek nieco chce...

zuzkalinka

caute!!

takze, uz som sa rozhodla! dam si nos aj prsia!! dufam, ze na to dovtedy nasetrim.
:)) a pojdem pravdepodobne ku dr:Gubovi, ake s nim mate skusenosti?

84nika

1mica1
na tie predoperacné sa radsej spýtaj tam, kde ta budú operovat, ja som napr. nemohla mat starsie ako 10 dní a to som bola v Ruzinovskej.. Jedna tam male starsie a nechceli jej to uznat. Istota je istota, tak tam radsej zavolaj :-)

bodynka

Aj ja by som chcela dva zakroky. Mam dve zle jazvy pod prsiami a na brusku. A ked uz budu silikony nech je ap pekne telo. To sa strasne tesim. pretoze za tie jazvy som mavala hrozne depky.
Aj nos by som sla ale priatel ma hned sfukol ze jemu sa ten nos paci:DDD

ihla

1mica1

ja idem na opku do chirmedu, KE a povedali mi, ze aj mesiac.

Ked som bola na nose v novamede, BB, tak to boli 2 tyzdne.

Ak uz si sa rozhodla pre daku kliniku, zavolaj si tam a opytaj sa - pre istotu :)

1mica1

Ahojte baby....zase:-) Chcem sa spytat,ked pojdem na predoperacne a uz budu vysledky,kolko maju platnost?Mesiac ci menej? Dakujem