Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Wendy1,
Vitaj!Gratulujem!Tesim sa s Tebou, ze to mas za sebou!Super!Pekne oddychuj!A dakujem, tych 350ml, menit nebudem.

84nika

wendy, gratulujeeem, vidís ze si to zvládla aj ty, ako aj my ostatné co sme uz po.. :-) Co sa týka tej podprsenky, tak na sekundicku urcite môzes dat dole, aj ja som mala rozopnuté iba na tých pár sekúnd co som sa tam utierala a umývla. Hlavne prvý týzden to budes mat nepohodlné, ale potom si uz na to zvyknes, sa roztiahne aj prsícka odpuchnú trocha...

wendy1

beli dakujem :) neboj,ved uz o chvilocku to budes mat aj ty za sebou :) tak zajtra uz bude rozhodnute? :)) no super.

a hrdinky su podla mna vsetky,ktore sa na toto dali a daju :) my zeny sme velmi statocne vsetky ;)

bellinka

Wendiiiiiiii :
supeeeeeeer tesim sa ze uz mas po , aj ja chceeeeeeeeeeem ....si statocnaa a drzim palceee nech sa ti to co najskor zahoji....dakujeme za krasne opisany zazitok a neboj aj my ta mame radi...:o))) p.s.: zajtra mam definitivnu konzultacku , vsetko sa idem dohodnut a dat objednat implose..

wendy1

zuzkalinka
ja som bola u Gubu na konzultacii a zdal sa mi super,krasne mi vsetko povysvetloval.. ale znama u neho bola na prskach a ta si chvalila..

wendy1

zuzkalinka
ja som bola u Gubu na konzultacii a zdal sa mi super,krasne mi vsetko povysvetloval.. ale znama u neho bola na prskach a ta si chvalila..

wendy1

ska,beli, ihla vy tri to mate najblizsie k opkam,tak ak chcete, pytajte sa co len chcete,rada odpisem,poradim... :)

inak baby co mate po.. doktor mi zakazal da tyzden dole podprdu. to fakt si ju ani na sekundu nemozem dat dole??

wendy1

ahojte zlaticka moje!! :)
zijem,nebojte :D aj by som vam hned vcera napisala,ale nechcela som otravovat so zapajanim pc sestricky. mala som ho zapojeny,ale pred opkou som pc schovala do trezoru..

taaakze :) no prvych 12hod je to horor. ani nie tak bolest,ale mna jednak oblepili lepiacimi paskami a este celu hrud kolom dookola oviazali obväzmi. a to sakra stiahli. ale asi to tak ma byt,lenze som nemohla dychat.len tak plytko.. a este som si lahla do blbej polohy a tak som lezala bez pohnutia niekolko hodin a strpol mi zadok :D :P

po 12hod som uz sla na wc,to mi este sestricka pomohla a rano som uz sama vstala z postele a behala kade tade :D vecer o 22h mi dali analgetika a potom som si dala az doma okolo 13h. takze da sa vydrzat aj bez liekov. uz to nieje take strasne. aj kadeco porobim,obleciem sa,spravim si cop a tak.. ale snazim sa lezat a setrit sa.

dali mi celkom peknu podprdu :) videla som aj prska uz. no teraz su otras,take zdeformovane,ale to viem vdaka vam,ktore mate opku za sebou,ze to je ok.. ved aj doktor vravel,ze to je opuchnute..

SKA! vobec sa nemusis bat,ze 350ml je moc! ja mam dokonca pocit,ze malo. teraz su opuchnute a nezdaju sa mi velke. tak dufam,ze moc neodpuchnu :P ze len upravia svoj tvar. a ty si vyssia,tak mozno aj vpoho 400ml by si zvladla. no ved nafotim a okukas ;)

niekto sa tu pytal,kde mam rez,tak mam ho pod prskami. :) joj dali mi aj dreny :P to vyberanie uff,neprijemne,ale nastastie len par sekundove :D

keby ste baby vedeli,ako som sa klepala este aj na operacke :D dali mi aj nieco na ukludnenie a nepomohlo :DD tak velmi som sa bala.ale uspali ma strasne rychlo a hned som bola hore uz po :) samotna opka fakt nic nieje,len ten strach pred a bolest po je.. ale uz zacinam zabudat :) teraz sa citim uplne v pohodke,boli to ako velka modrina,alebo ako silnejsie buchnute,takze nebojte sa baby! :) da sa to prezit :D sice tesne po op som si nadavala,co som si to za hovadinu vymyslela,ale to je asi normal reakcia :D teraz uz len budem cakat,do akeho tvaru sa mi usadia.

dakujem krasne vsetkym,co ste na mna mysleli a hlavne dakujem vsetkym za rady,bez tohoto fora by som asi do 350ml nesla :) a teraz som strasne rada,ze som sa nenechala ukecat na 305ml. bolo by to faaakt malo.

mam vas velmi rada babulky moje! :*