Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Dorunka

wendi1
GRATULUJEEEM :))))) Aj ja Ti teda potichučky závidím že už to máš za sebou!
Viem si predstaviť ten blažený pocit :)))

Kiarusenka:
ja som bola v PK na konzultacii a idem tam aj na operáciu a vychádza to celé do 2000Eur, ale závisí aj od toho aké silikony si vyberieš.

Inak baby ja normálne rozmýšlam či mi 375ml nebude málo..vačšina z vás čo ste po opke tak píšete že ste mohli ísť aj do vačších..
Ja totižto vobec nemám predstavu čo mi bude málo, čo akurát a čo už veľa..

maya12345

evika
ja som mala ist naoperaciu v utorok, ale som to koli praci presunula na januar. Bolo by blbe, kedze mame teraz toho vela aby som isla na dva tyzne mimo a prisla s novymiprsiami..asi by zeny zozrali :-). potesila si ma ze si spokojna, uz sa neviem dockat novych cicikov :-), budem mat 290..na poslednu chvilu som chcela 310 ale imlantaty uz dosli a doktor povedal,že sa to neda zmenit :-/...tak dufam,že budu pekne...take akurat

ihla

wendy1

wendy supeeer, tak som sa o teba bala. zavidim ti normalne. Som rada, ze si ok :)

co sa mna tyka...ja nepojdem na opku toho 26.11. posuniem si to, nakolko som este nedostala kramy. vysadzala som HAK, tak mi to trochu blbne. ked som naposledy vysadila, tak mi meskali 20 dni. katastrofa. to uz som si 2 tehotenske kupovala, co som sa bala. brucho ako maly cernosko som mala nafuknute a nic. az po 2 vyvolavackach...tak dufam, ze to teraz nebude to iste...

ska38

84nika,
presne...
ja si pamatam, ako Dr povedal, mozme zacat uz spi...a ja som otvorila oci, ze este nie...vsak uvidime

84nika

ska38,
nemohlo to byt preto lebo ti dávali moc slabú, lebo to sa stáva a potom zase ked ti dajú moc silnú tak ti je z toho zle, ked sa zobudís. U mna tiez ked mi dávali tú masku, ca. minutu cakali kým zaspím, niekto zaspí za pár sekúnd, a potom som este pocula, ako tam na operacke hovorila aby mi zvysovali lebo mi to slabé nezaberalo.. a po narkóze mi tiez bolo zle.. ale prezila som, a nevadilo by mi keby som mala ísť este raz do toho.

wendy1

baby,co ma vlastne za ulohu ta podprda? drzat prsia,aby sa nehybali a mohlo sa to dobre hojit,alebo aj tvaruje prsia???

a niekedy ma tie rezy tak stipu az palia,to je ok?

wendy1

baby vdaka za gratulky :)

ska,tak to verim,ze mas teraz strach,narkoza je svina vraj.. ja som sa tiez bala velmi,zas kvoli mojej prekonanej tromboze,viac mi hrozila plucna embolia a mozno by som to neprezila.. ale tak nastastie sa nic zle nestalo,ale dvakrat osud pokusat viac nebudem. :) inak tiez som si myslela,ze mna sa im uspat nepodari :D ale asi dvakrat som sa nadychla toho,co mi dali k ustam a uz som o nicom nevedela :)

kiarusenka,preco chces ist na reopku?? a to mas odvahu,ked vies do coho ides? :D mna to teraz uz malicko boli,ale tych prvych par hodin bol des,tak neviem,ci by som sla do toho este raz. ale to mozno hovorim len teraz,lebo je to este cerstve :) vlastne aj po prvom porode som hovorila,ze nikdy viac a o rok som uz prosikala muza o druhe mimi :DDD

kiarusenka

kočky,ja sa chystam na reopku k cervenovi ..pojdem ak sa mi podari jedna vec ..neviete kolko chce za opku v pk ?