Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

poradte mi prosiiim! :/

prave prsko ma od opky malo boli aj pravu ruku dokazem celkom dvihat,ale lave prsko ma dost pichalo hned od opky a bolelo velmi. doktorovi som to povedala,ale povedal,ze budem este kadeco citit :P

na pravom prsku citim dotyk,vsetko,je uz aj trochu odpuchnute,na lavom necitim absolutne nic :(( dvorec a bradavku vobec nemam citlivu,ani trosicku a prso neodpucha. co to ma byt? zacina ma chytat panika,ze budem musiet ist na reopku :(((( prosiiim poradte mi!!

wendy1

kiarusenka,teraz mas kosiky D a chces este viac?? :)

ja som zvedava,co z tych mojich nakoniec bude,ale mam taky blby pocit,ze to budu B :((((

baby mam dost nafuknute brucho,suvisi to s opkou?? ja neviem napr. s infuzkami,alebo take nieco?? sak som nic nejedla a brucho mam jak tehu :/

wendy1

caute bambule moje :) dnes sa citim akosi horsie. ani nie bolest,ale taka unavena som rychlo..uz som krmila aj maleho a obliekla mu budnicku,ale nepremaham sa.. robim len to,co ma neboli,ak zaboli prestavam. len nedokazem len tak lezat v posteli. :P

citim dost tie rezy a teraz neviem,ci to stipe,alebo ma pichaju stichy..co myslite??

inak kedy si budem moct dvihnut ruky hore a obliect tricko,alebo umyt vlasy???

zrazu ide ten cas tak pomaly.. ale to asi preto,ze sa uz neviem dockat,kedy uvidim svoje prska v normal stave :D

Ihla a kedy pojdes teda na opku? na aky den si to posuvas? a uz si rozhodnuta,ze pojdes,i ked ti to priatel neodsuhlasil? ja ti radim,nedaj sa! ;)

Dorunka

Iva_:
ja idem k Červeňovi..už som to tu spomínala,ale asi si nečítala :)
On je z BB ale raz mesačne dochádza aj do PK a keďže som mala na neho dobré referencie, tak s najvačšou pravdepodpbnosťou pojdem k nemu..

Iva_

Dorunka kto ťa bude operovať? Ja chcem isť tiež do PK mam to blizko bydliska to mi vyhovuje, len sa neviem rozhodnuť, či k dr Chovanovi do LM, alebo Koštalovi, a tušim tam už nikto nie je či hej?

ska38

Kiarusenka,
ja si myslim ze by si mohla ist aj do vacsich ako 350ml,ak pojdes k Dr.Cervenovi, tak ti navrhne urcite viac.

kiarusenka

baby ja mam 300ml pred tym som mala prsia asi 2ky... teraz mam podprdu D a vytrcaju mi z toho didi ... mam nizky profil pod zlazou ... chcem minimalne 350 a vysoky profil ... ja mam skoro 180cm a 65 kg a siroky hrudnik ... takze ja by som mohla mat asi aj vacsie ..ja chcem ist na reopku aj kvoli dvorocom bradaviek jedno mam vacsie o dost a chcem to cele vymenit a chcem to dat pod sval ...

dorunka a ty kedy mas termin na opku v pk ? a baby co si myslite kolko ml by som takmohla dostat ked mam siroky hrudnik a som taka vysoka a pevna ?

ska38

Dorunka,
375ml...malo?!A ja sa tu cely cas strachujem, ci 350ml nie je pre mna vela...a aky mas zaklad?viem, ze miery mame podobne...