Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

ahoj bodynka, kamoska tam bola na konzultacii a v sekunde sa otocila, nebol tam dobry pristup a nakoniec isla do novamedu

jazirajazira

ahojte v decembri idem na op. k Trskovi, rada by som si pozrela fotky, mozte mi niekto poslat heslo, som tu prvy krat. Diky pekne .)

BarbieOne1

Ahojte baby..:) Uz dlhsie sledujem tuto temu, pretoze som sa rozhodla aj ja dat si zvacsit prsia. Mam 172/53kg a mam pod prsiami 81 a cez 89.. Takze to su asi nulky. Dlho mam z toho komplexi a hanbim sa vyzliect aj na kupalisku, lebo este k tomu mam siroku kostru:(.
Neskutocne sa bojim bolesti, ale zas na druhej strane sa tesim na vysledok.
Chcela by som ist na opku este pred vianocami.
Ak vam nebude vadit tak mam par otazok.
Za aku dlhu dobu ste boli schopne soferovat? Mam dve prace a bohuzial to bez auta nejde.
Za aku dlhu dobu ste boli schopne ist do prace? Zaujima ma to preto, aby som priblizne vedela ako sa z toho dostanem:)
Ma niektora z vas skusenosti s dr. Simonovou v ruzinovskej nem.?
Ako sa dostanem do vasej galerky aby som si vedela vybrat spravnu velkost? Samozrejme pridam aj ja foto..
Zatial sa majte pekne a vopred dakujem za odpovede;)

bodynka

baby a mate skusenost s touto chirurgiou?? www.sagax.sk uz rozmyslam nad konzultaciuou,.. Neni blbe potom povedat doktorovi ze este sa rozhodnem , neviem ci pojdem?

petula5

wendy presne presne :) akoby ta pichli nozom! to som mala aj ja a presne len v lavom prsniku, som sa bala, ze sa mi roztrhol vnutorny steh alebo nieco, ale vsetko dobre dopadlo :))) prejde to

mne bolo z ibalginu potom zle, tak som si kupila flector sacky do vody, stacil mi jeden na den a jeden tusim na noc, prve dva dni..potom som si dala len jeden na noc

mna to pri chôdzy bolelo, prve dva dni som bola v posteli, hlavne v ziadnom pripade nedvihaj ruky!!! na to je este prilis skoro, specialne na to ma upozornoval aj doky na kontrole pri prelepe jaziev, ze ruky nedvihat

wendy1

petula dik,trosku si ma ukludnila :) a co to znamena presne setrit sa? Mam LEN lezat,ci mozem chodit,sediet? A ako dlho sediet ci chodit? A ako dlho mozem brat ibalgin? Inak mna to boli tak,ako keby mi do rany pichal ostry koniec stichu.niekedy je to taky pocit,akoby sa mi roztrhlo sitie.viem,ze je to blbost,len opisujem aka je ta bolest.

ihla

wendy1

Ahoj. Na opku pojdem, az ked budem mat po menstruacii a tu neviem kedy dostanem, kedze som vysadila HAK.. Mame sa dohodnut potom so sestrickou na termine. Nie som rozhodnuta pevne este. Aj tvoje pocity mi pomozu sa rozhodnut.

petula5

wendy nechaj tomu čas, mna tiez viac bolelo lave prso, aj teraz ked ide prsat alebo dlhsie lezim v jednej polohe ma boli lave a prave vôbec. tak isto aj jazva. len lava ma boli.
este je hrozne skoro na nejaku paniku.
pockaj 6 tyzdnov...
vo vlastnom zaujme sa co najviac setri!!! aspon prve dva tyzdne, aj ked ta nebude boliet, radsej nevymyslaj.
ta citlivost by sa mala skôr ci neskôr vratit, ja som 3,5 mesiaca po opke a na spominanom lavom prsniku si dolnu polku kože necitim :(, ale to prejde.

a prosim ta nezabudaj ze psychika je najmocnejsi liek, nevsugerovavaj si hned reopku a komplikacie..zbytocne si to privolas

kiarusenka mame uplne rovnake miery aj vysku :)