Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Baby:
urcite nemate nulky prsia ked mate cez 85cm , ja mam cez prsia 82cm a mam jednotky , pod prsiami mam 75cm, vyska 174cm a vaha 52kg...

bellinka

BARBIEONE1:
musis poslat foto pred na mailovu adresku LIVE,e.uhrinova@gmail.com a poslat jej aj svoj nick pod ktorym tu vystupujes , ona ti posle spetny mailik kde ti napise stranku na ktorej mame galeriu a hesielko pod ktorym sa budes prihlasovat a potom po op je jposles aj foto s novymi prsickami , ved uvidis je to super pre rozmyslanie co vlastne chces :o))

jazirajazira

Este som chcela poprosit ci bola niektora u Trsku a mala podobne rozmery ako ja 168 cm 50 kg a ma anatomicke 305 ky. Bola by som vdacana za info, nemam presnu predstavu ako to asi bude vyzerat :) aj ked viem ze je to velmi individualne.

S1M

BarbieOne1
Ahoj, ako pozeram tak ja mem tiez podpbne proporcie akurat ze 174cm/53kg a pod prsiami 75cm a cez ne 85cm - ziadna slava.. Tiez neviem co je to poriadne za velkost, ale tie tvoje asi nie su nulky.