Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Bratislava

tak som kukla galerku a tiež si myslím, že modeláciu absolútne nepotrebuješ. A objemovo si myslím to ,čo Barbora 10. Kľudne viacej.

Barbora10,
počuj...nestraš, že sa mi bude máliť 350 :D Uvidíme ako na mne budú vypadať, no....Sama som strašne zvedavá už.

barbora10

bratislava

pozerala som tvoje prsia a mne sa nezdaju take ovisnute,videla som uz aj ovela horsie.niktore zeny(chudatka)ich maju po kojeni ako jazvecik usi,ale ty ich mas celkom dobre,podla mna netreba ziadnu modelaciu.staci vybrat spravnu velkost,ale na tvoje prsia by som brala kludne viac nez 280ml,aby ti to pekne vyplnilo.ale tebe aj to spravi dost,len aby si potom nelutovala,lebo ja mam 350 a vobec nie su velke.teraz by som chcela aj 425.asi by ma drblo,keby som si dala pod 350.to by som strasne lutovala.

bratislava

baby dik. ono to bolo tak, ze dr. mi zavolala, ci by som suhlasila, keby ma pri tom filmovali, lebo chce akurat televizia toto tocit. no ja som suhlasila a az teraz mi povedala, ze to by vlastne odoperoval nejaky iny dr, ktoreho ani nepoznam, ona by mu len asistovala no a ked on videl moje foto, tak povedal,ze teda urcite dvihnut a nafuknut az do tych 320. no len neviem, ja ho ani nepoznam, moja dr.je strasne zlata,jej doverujem, no a ci si pamatate,vzdy som hovorila,ze ja chcem co najprirodzenejsie a nie moc velke. baby musim letiet do roboty,budem tu az vecer.v robote sa aspon odreagujem a nemyslim len na to... pekny den vsetkym

zana7

mihai diky, no musim byt trpezliva, hlavne nech je vsetko ok :-))

bratislava, aj mne sa o tom vkuse snivalo, alebo som sa v noci zobudila a rozmyslala, aj som sa velmi bala, ale neboj sa naozaj rychle to prejde a budes sem pisat svoje pocity, fakt to rychle ubehne :o)

mihalicka

Bratislava,
fakt super sen... :D
A nepochybuj už, určite si sa rozhodla správne. Nepremýšľaj už nad tým, čo vravel ten druhý dr. Všetko bude super.

Mihai,
držím palce u veštkyni. Ja som bola v októbri. ;-)

Zana7, nech ti rýchlo prejdú tieto stavy už.

Bratislava, Martinka,
držím moc palce, nech to máte čo najskorej za sebou. Strašne som zvedavá na vaše riadky po opke. Ja ešte 11 dní...... uff.

mihai

cekla by som tvoju foto v galerke keby nie som v robote, jaaaaj. nepamatam ake mas takto... len ci on nechcel tie prska dvihat lebo ma natocit taky zakrok ? a tak ti to vsugeruje ?

bratislava

zajtra idem este raz k mojej dr,ze ma este raz vymera a vysvetli vsetko...no som zvedava. vo stvrtok mam OP!! baby ja sa tak strasne bojim.. martinka,ty si den po mne ;-)) budeme trpiet spolu

mihai

wow, bratislava
a ako si prisla k takej ponuke ? ktory dr. by ti to operoval ??? dvihat akoze tym téčkovým rezom ? ci len cez dvorce ???

idem si dat vestit lasku a este jednu pracovnu vec.

bratislava

mihai co si das vestit?
baby mala by som moznost dat sa pri tom filmovat a mala by som to zadarmo. problem je ale v tom,ze ten dr.,ktory by to operoval,povedal na moje prsia,ze on by ich urcite chcel zdvihnut,lebo ich mam ovisnute (neviem co tam je ovisnute,ked tam nic neni) a chce mi tam narvat 300-320ml. tak som nesuhlasila,radsej si to zaplatim,lebo jednak chcem aby ma operovala moja dr,jednak chcem len 280ml a potom nechcem ziadne zdvihacky a formovanie,lebo to by bolo zas o jednu jazvu viac...no ale vrtalo mi to v hlave dost dlho,ze akurat taka prilezitost,no co uz,zaplatim si to hold sama. no len teraz mam tak trochu chrobaka v hlave,konecne som bola rozhodnuta a teraz mi tu zacne nejaky dr do toho vrtat,ze su ovisnute a treba ich dvihat.no neviem,ako to bude vyzerat ked ho neposluchnem, teraz mi to neda pokoja:-(