Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

Baby sorry zanedbavam vas ale urcite bude lepsie tak pridem na dlhsie...Barbie napsi mi na FB,ja som ti pislal na mail teda ak som sa nesplietla ma stam nuly.???ak ano mala by si mat info tam...Babulky drzim palce vsetkym pred aj vsekym po nech mate krasne prska .-)))

mihai

tanda

tvoje sa hlavne este vyformuju do prirodzenesňjsieho tvaru. aj ja mam tie co ty, tiez vravim ze mohli byt vacsie. ale zas, vacsina chlapov co pocuvam chce doma pekne tvarovane a pevne, take do ruky, velke dvojecky su fajn. neboj aj mne dusa zvykne pistat :) ak ta to utesi, ja som este aj vysoka a mam 320 :) musime prist na to, ako tie myslienky ze su male potlacit. resp. zmenit na pozitivne.

mihai

kkz od rana v radiu len "vitazka miss nosi silikonove prsia, blablabla". no poyebte sa z toho vsetci. keby na to ma kazda baba peniaze co po nich tuzi, tak by ich tu behalo 90% vysilikonovanych, z tych, co stale "akoze" pindaju a nachadzaju na tom chyby. ved si mohli dat aj ostatne ucastnicky miss spravit kozy, co si nedali, ale radsej tam strasili s malymi? aaaaaaaaaaah. a potom jedna, co sa na to dala, svieti ze boooze, ona ma silikony. ma to uz stve jak sa okolo toho hovori jak keby mala tri hlavy alebo sest prstov.

tanda

nieeee, uz sem prosim nic nedavaj.. fakt kraaasne, lutujem ze som nesla do vacsich.. :( joooj, a to sa moje urcite este trochu zmensia.. :(

tanda

bratislava

mna uz nic neboli.. akurat, ked sa mi pri nejakej cinnosti podari napnut prsny sval,tak je to dost neprijemny pocit a tiez rano este trochu citim tlaky na hrudi.. proste asi to trva trosku dlhsie, kym sa to vsetko da do normalu.. nemozem povedat, ze som nejak extra trpela, prve 4 dni boli najhorsie, ale dalo sa to vydrzat aj bez tabletky.. najhorsie pre mna je, ze nemozem lezat na boku, to ma uz vazne stve a skusam sa vseliak stelovat a krutit na tej posteli, no stale to nie je ono.. tak drzim prsty pri rozhodovani, ale urcite chod nad 300, nemusis sa bat, budu vyzerat prirodzene.. ved si ma pozri v galerke, ja som bola skoro doska a mam 320.. tiez si myslim to co mihai, tych 280 je malo, podla mna ti to nevyplni..

mihalicka

Ahojte,

Bratislava,
iba pravdu, nič neprikrášľuj :D

Mihai,
držím palce aby Ti už bolo lepšie - po všetkých stránkach. ;-)

Sa mi túto noc prvý krát vôbec snívalo , že som už po opke a že mi nič nebolo. Úplne nič. Asi moje zbožné prianie. Haha.

mihai

caute. tak bola som, skor slo o doplnenie energie u mna nez o predpovede. aj na to verim ale musi byt dobra vestica. a tato je, nejdem to rozpitvavat. co ma potesilo-povedala ze mi nesibe a som uplne normalna :) preco to vravim... nepisala som to sem, ale uz som vazne uvazovala ze zajdem k psychologovi. take depresie co som mala, mam. uz boli dva dni ked som rozbijala doma parfumy, hadzala veci, tresla rukou do skrine, rano zasa, proste nicia ma udalosti a ludia a bala som sa ci to zvladam. tak som k nej sla. neviem ci verite na veci medzi nbom a zemou. ja ziadny fanatik nie som, ale hladala som proste vychodisko, uz som nevedela ako. nie je normalne stale plakat, a ked som sa vo stvrtok pozrela do zrkadla, anio to nebola snad moja tvar, ta utrapena krcovita grimasa.
tak,, citim sa teraz lepsie, vlastne od toho stvrtku. musim nejae veci zmenit v prvom rade na sebe, zacat od seba, inak ma ludia znicia.
a co sa tyka vztahu, povedala ze mam prestat nad vsetkym tak premyslat, ze je to dobry vztah, ze mi nechce zle ten clovek, amm byt pokojna.

takto to so mnou je. nejak sa z tych stavov dostanem, uz ma napadalo len to, ze najlepsie riesenie by bolo nebyt.

nepytajte sa ma prosim viac :) len dufam ze nevyzeram ako sibnuta teraz.

a k teme, dnes som sa tu, v praci, obzrela v zrkadle a veru nik by mi neveril ze mam spravene prsia, take su malunke v novej bluzke. to bol napad, tieto 320ml... v niektorych veciach su take chutne ze akurat, v niektorych ich nevidno. hm.

bratislava, jauz som to tiez ako ine baby pisala pred casom, tebe je 280ml malo. dvihat ti ich netreba, ale vyplnit. 280ml nebudes mat pekne prsia. ani ti ich to nevyplni ani tvar nesparvi, nic, je to malinko. ja som mala plochu hrud a dali mi 320. a tebe, co mas vela koze, 280, to bude fraska. budes za to plakavata buchat si hlavu, prepac mi tu otvorenost, ale keby to nemyslim dobre, tak ti napisem ze jasan, daj si ich, a potichu sa budem tesit ze ako blbo dopadnes. taka nie som, tak ti hovorim, rob s tym nieco lebo budes velmi nestastna z tohto cudneho rozhodnutia.

bratislava

barbie ty ides fakt este aj na pery? to tak dobre znasas bolest,ze ides od jednej OP ku druhej? obdivujem. mmm.
ja som jej tiez uz povedala,ze mam s nou plany aj do buducna,chcela by som ist na viecka.som aj myslela,ci by nebolo lepsie hned teraz,dve v jednom,pod jednou narkozou.ale nejako sme to uz nestihli prediskutovat...ako sa ma nostek?pekny je?

bratislava

tanda teba to uz vobec neboli? ako dlho si trpela? s krvacanim uz nemas problemy?
zana ty este stale trpis? alebo je ten kamion uz na ceste ku mne??
mihai ako si dopadla u vestkyne?
mihalicka mam ti potom napisat pravdu alebo to mam trochu prikraslit...? :-D
lebo musim ta upozornit, ze ja som veeelmi hakliva na bolest:-(