Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

www.topky.sk-

no co, kolko ml tipujete ? :)))) extra extra extra vysoky profil, ta/ten ma tusim nie ze pologule ale rovno lopticky ten implos :)))

mihai

caute baby.

tak stalo sa mi zase raz to, pred cim som vystrihala bratislavu. riadny zapal mechura, cikala som krv v sobotu, horucka, zimnica, no otras. a v takom stave som musela behat po studenej Nitre. ale mam uz antibiotika tak to sice citim ale uz po prvych dvoch tabletkach (supla som ich naraz) krv nebola a nehryzla som sa do ramena pri cikani :) ako fakt, to robievam :) smutne je, ze som si lieky zabudla doma, cize dve davky vymeskam :( najviac na tom neznasam to, ze sa mi stale zda ze sa idem pocikat ale pridem na wecko a tam nic. akozeee o nervy to je.

inac prska nic. nerastu, ako barbore a bellinke :)

uz sem nechodite ? to preco ? sorry za tu odveci story moju ale tak uz neviem co napisat...

bodynka

Neviem neviem... 5 rokov to budem splacat a mi sa pri kazdej hadke dobreze nerozchadzame. To mi bude stale potom vycitat.!? Si nasporim na viecka ..aspon...
Inak snivalo sa mi zas. Ako som sa prebrala na stole zoperovana .. Bol to straasne zvlatny pocit. Marsal sedel na posteli a bol hrozne mili.. Najlepsie bolo ze sa ho pytam kolko mi vlastne dal. Dal mi menej ako som chcela, a ani som nevedela ci sugulate alebo anatomy a este som mu vravela ze ja som vlastne s tym chcela aj jazvy odstranit. Som teda na vsetko zabudla :D Ale aspon po tomto sne mam z marsala dobry pocit nie ako minule hihi.
Pekny den baby, pa

laloa556

čafte kočky ;)

della - viem, že mesačné stoja do 15 - 16 eur (500,-- sk som za ne platila).. sú drahšie, ale ja som ich veľmi dobre znášala a za to mi to stálo :)

bodynka - tak si priateľ nebude tak ničiť zdravie ;) nedaj sa!

martinka - uaaaa tak to už máš za chvíľočku, supeeeer ;) teším sa s vami :)

bodynka

Babulky asi sa na cas odmlcim. :( Priatel povedal ze koli mojim sprostym kozam musi menej fajcit. Tak som mu povedala ze na ne nejdem.
Ked je hadka clovek povie vsetko aj to vtedy tak mysli .. ale u nas su tie hadky uz dost na silnej urovni takze neviem neviem :( Uvidime ..

zana7

ahojte,
della, no neberiem hak teraz vobec, yaz bol v pohode aj plet, ani som neprobrala, len ja som z kazdej hak naladova, uz som vyskusala viacere a pri kazdej to mam tak.
inac sa ta chcem spytat na to trpnutie, ja to pocitujem niekedy ako tlaky a niekedy ako trpnutie a to ti tak cele strplo?

della

bodynka

..nie, mala som ich vcelku rovnake, tie pôvodné.....dr. mi na kontrole povedal, že to je aj tou žlazou...keďže ju narezal...môže to na tom lavom dlhšie trvat kým sa rozloží...no som zvedavá...kázal mi masírovat smerom dolu.ô..tak masirujem

..len už zajtra je to 5 týždnov - tak neviem-neviem

della

Zana 7

..dík...a neberieš ho už len kvoli cene??..alebo ti nerobil dobre??

..neboj tie bolesti chrbta raz pominu...ja som si tiež prežila svoje od pálenia chrbta až po trpnutie prs...myslela so, že to neskončí...a chvalabohu skoncilo...dufam, že už len tento tyžden budem nosit tuto špéci podprdu....

Martinka 54

...tak supeer, Trškovi asi niekto vypadol ked pojdes skor..

..ja mu budem volat v piatok kedy mam prist na kontrolu...leboooo už to bude 6 týždnov...huráaa...len keby sa mi už zmenšilo to lave prsko

Baby, čo ste robili?? ....ked ste mali jedno väčšie???....ved masírujem a pritlacam a furt nič.....

..inak v pondelok idem za na týžden na služobku.....takže sa ozvem až v piatok