Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

susanna ano, to zadara by sa hodilo bodynke a vlastne asi kazdej z nas. televizia preplati implantaty, ja by som hradila len lozko. okolo 500eur. to by ozaj stalo za to. aj som si myslela, ze boze to neni mozne, ze akurat teraz, ked ja mam termin, ved ja nemam nikdy stastie na take veci...ale vidis. nevyslo.
martinka prajem ti aby sa ti to co najskor dalo do poriadku doma, lebo prave teraz sme take sensibilne,teda neviem ci aj ty, ale ja hrozne. ked mam z niecoho strach,a teraz mam teda riadny, tak musim citit aspon nejaku oporu,bozechran sa na mna niekto skaredo pozrie,hned idem do kolien :-( tak skus sa vratit domov co najskor a urovnat si vztahy...vsetko dobré.

bratislava

barborka bohuzial neviem ako sa vola ten dr.ja som bola trochu vyvedena z miery ked som s nou telefonovala, mna totiz prekvapilo, ze ma ma operovat niekto iny. o tom predtym nebola rec. takze som sa jej ani nepytala, povedala som, ze chcem aby ma operovala ona. no ale ako hovorim, chrobaka mi nasadil. to je pravda. ale dakujem vam za vase nazory, idem zajtra ku nej zaplatit OP a este raz vymerat, mozno sa teda rozhodnem pre 300. lebo je pravda, ze doteraz ste tu vsetky hovorili, ze radsej viac. a chcem sa vam este raz VSETKYM podakovat, vy ste pre mna ako stena, o ktoru sa opieram. fakt mi to pomaha. este aj na tom operacnom stole budem asi na vas mysliet, ak si samozrejme nebudem chciet odskocit na nakup... :-D

tanda

mihai

co ti povedala vestica? uz si u nejakej niekedy bola, veris tomu? kks aj ja by som sla.. pamatas ten nas podobny problem? tak este stale nanho neviem odpoved.. :(

sorry ze od veci..

tanda

bratislava

priklanam sa k babam, podla mna ti zdvihnut netreba,no sla by som urcite do vacsich.. aby si potom nelutovala.. ja mam 320 anatomy, som 4 tyzdne po, prska este stale odpuchaju, vyzeraju uplne prirodzene, no uz sa mi zdaju male :(, teraz by som kludne isla aj do 375.. vidis, ze skoro kazda baba po chce vacsie..

bodynka

Ale ste popisali ..:D Baby to s tou cigou bola len vycitka. Proste bola tema na cigarety a vyhodil mi na oci pri hadke tie prsia a setrenie. Vyhodil mi to na oci aj ohladom niecoho ineho ale to je uz chulostive. V podstate nejde o to co povedal,ale co vsetko sa este moze napovedat .. Dnes som taka o nicom, nic som nekecala a ani on - takze neviem... :(

BarbieOne1

chcela som napisat nasa dr.:)))

inak ja idem na kontrolu s nostekom bud v stvrtok, alebo v piatok a davam si este u dr. simonovej aj zvacsit rochu pery.., tak som zvedava ako to dopadne..

budem na teba mysliet ked budem o poschodie nizsie:)

BarbieOne1

fuu bratislava... ja by som do toho asi sla, co sa tyka toho filmovania, len pod podmiekou, ze by mi netocili tvar:).. a ver mi medzi 280 a 300 nieje skoro ziadny rozdiel.. vsak si nalej do poharika 20ml. je to skoro nic..
ja som spokojna s mojimi 280ml, ale kebyze si mam teraz vybrat este raz, tak by som si urcite dala 300, alebo 320..
a nepovedali ti, ktory dr. by to robil? ak palencar, tak by si do toho mala ist.. aj mne robila prska moja dr. spolu s nim, lebo ja som bola extra tazky oriesok aj zlazu mi museli narezavat a pod..(lebo som mala jedno prsko vyzsie ako druhe)

serena500

maritnka 54

ja jej musim zavolat, lebo este cakam na vysledky... nevies kde by sa dali rychlo urobit testy na krnu skupinu a HIV? lebo to mi chyba a budem to mat az stvrtok..