Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

tu je mrtvo :( Tak pome zas na stare dobre otazky. Kolko ste platili za predoperacne a kde vsade ste boli a kolko to trvalo?

barbora10

bodynka

silikonovy gel moze byt jemne(soft)kohezivny u gulatych a natural kohezivny u anatomickych.to znamena,ze anatomicke su tuhsie a na dotik tvrdsie v porovnani s gulatymi.ale rozdieli su aj medzi znackami,teda ES su jemne kohezivne maksie a napr.nagory su zase silne kohezivne tvrdsie.

jamimili

Baby dakujem za povzbudenie,nemam dobre spravy ocko mal na moje narodky 1.3 infarkt...je zazrak ze srce naskocilo...bola som tam vo stvrtok,dnes idem zas:-((...della myslim ze ta velkost uz je ok poslem nove foto a poviete mi...Mihai poklepkavam.-))) a inak ked mi ch stray chyta teda to lave je to az neprijemnne.

martinka54

ahojte baby, dlho som tu nebola, lebo mam doma tichu domacnost a som u mami. chcela som vam povedat, ze sa mi asi zmeni termin na 12.3.
serena
nechapem preco ta dal na moj termin, lebo mne hovoril, ze asi v ten den bude problem s anesteziologickou. ale teda este mi ma volat, lebo to nie je na sto percent.

zana7

ahojte,
dakujem bratislava, no s tou bolestou bojujem, niekedy lepsie, niekedy horsie, neviem v noci spat, lebo ako lezim stuhnem,
a potom sa mi zle dycha, tak musim vstat, stale nevstavam sama, prejdem sa a lahnem si, strasne ma boli krcna chrbtica aj plecia, citim este tlaky na prsiach a niekedy to aj tak zastipe, no nechcem strasit, len aby ste vedeli, ale kazdy to znasa inak, ja stale beriem lieky proti bolesti.
mihalicka, neboj ryhclo to prejde :-)
barborka, tak to sa mozno stretneme,dakujem za radu, skusim nakuknut:-))

mihalicka

Ahojte.
Ja čo sa narkóz týka, myslím že som ich znášala dobre - mala som 4 už. Nejaké výnimočné stavy som po nich nemala. Ja som mala v pláne ísť dnes ráno k ženskému a nemôžem lebo som dostala menzes. Nejako sa mi darí tento týždeň s lekármi. :-(

Zana,
ja sa asi tiež budem báť sama sa ,,rozbaliť". Pravdepodobne budem mať ,,bobky" a ostanem zabalená až do kontroly, ale uvidíme teda.

Neskutočne sa mi vlečie ten čas teraz. Ešte dlhýýýýých 14 dníííí.