Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

zana,ja ti tie bolesti normalne zavidim.preto,ze tie najhorsie uz mas za sebou.teraz uz snad bude iba lepsie!!prajem ti to!

mihai

dik babulky :)

zana

zial nemozem ist do lekarne po nove lieky, lebo ani na tieto som nemala recept, mi ich zohnala znama,,, uz vydrzim kym budem vecer doma, ked som trdlo :/ to s tym smiatim a kaslanim ti verim, ajajaj. ale pridu casy ked si budes veselo kychat ;) ale vazne to trosku trva. vseeetucko vsetko povoli a akurat stihas byt na leto uplne jak rybicka.

bratislava

no, je to pliaga, preliecis antibiotikami, jednymi, druhymi, tretimi, a ono sa to drzi a nevies kedy vrati. ja vsak viem vzdy z coho to mam :/ som zas nedala pozor pri milovani a nebehala 5x porad do sprchy, nenalievala sa vodou a nebehala hned cikat po tom, a tu to mam. som to aj tusila ved, tak mi treba ked sa mi tazilo.

len som rada ze sa mi to nestalo nejak skoro po opke, uz len to by bolo keby si zadovazim infekciu vtedy. mam liek Cyflox, ci tak nejak, vazny zaberak. predtym mi trvalo aj dva dni kym prisla ulava, tento liek hned.

idem dnes k vestici baby, drzte mi palce. ani toto sem moc nepatri, ale ked je tu tak mlkvo...

bratislava

mihai chudiatko, prajem ti skore uzdravenie, viem ake to je,ja som sa z toho tiez este celkom nedostala, no beriem uromax, len ked zacitim trosku, ten mi pomoze na par dni a potom zase...a tak dookola... no dufam, ze uz ti je aspon na zachode lepsie,lebo to su fakt hotove muky...sorry baby,uz som ticho
teraz o prsiach:snivalo sa mi,ze lezim na operacnom stole,dr.ma zacina rezat a ja kricim,pani doktorka,ja este nespim,no potom sme vsetci cakali,cely personal stal okolo mna a pozera na mna a na hodinky,no a ja nie a nie zaspat.tak som sa zdvihla,ze teda idem nakupit,stojim s kosikom pri pokladni a hovorim pokladnicke,ze rychlo,lebo vam tu zaspim.pridem naspat na operacku,kosik s nakupom si polozim vedla stola,lahnem si a pokusam sa zaspat.doktorka stratila nervy chudera a povedala ostatnym,ze podme sa zatial najest,kym ta tu zaspi...no poviem vam,ze mi z toho uz poriadne hrabe.bud nemozem spat,alebo o tom aj snivam:-(

zana7

mihai diky,
ja zas chodim celkom, ked uz vstanem, ale ked lahnem, tak sa citim ako chrobacik na chrabate, nehybem sa, som na teba myslela, ze aj ty si to mala podobne, ja tiez len vsetko na chvilocku a som hotova, ale snazim sa rozhybat. no minule mi zabehlo, som myslela, ze umriem, musela som kaslat, a v sobotu som nahodou prepla tv a tam komedia, tak som sa musela zasmiat, to bolo strasne.
este ma napadlo, ked nemas lieky mne sa to stalo, ze som isla prec a lieky doma
tak som si isla do lekarne kupit nove, aby som nevymeskala davku, tak skus tak,
aby si sa vyliecila :-))

mihai

zana

tak hrabala som sa v tom, ale ja som sem zacala pisat az dva tyzdne po opke. lebo dovtedy sa mi nic nechcelo, aj na FB som bola az po tyzdni :) a nejake dojmy po opke som nepisala o bolesti-alebo az niekde dalej, nechce sa mi to cele citat co som tu pokvakala.

ale tak asi patris k tym, co ta opka proste boliii. to prejde. ulavilo sa mi ked mi vytiahli dreny, po 4 dnoch. dovtedy som hovorila potichu, nesmiala sa, lebo raz ma mama rozosmiala a ja som zacala plakat a ona so mnou co jej bolo luto :) ale postupne to odoznelo ale dlho sa mi zle chodilo... a zo zaciatku som bola zhrbena co ma tahala koza a svaly. co ti este poviem. kychat sa nedalo, kaslat, nic. proste to pretrp a vydrz, vsetko sa zahoji :)

mihai

mihalicka

no, on je transexual, teda ona, dost zaujimavy zivotny pribeh... ma aj injekcie silikony do bokov koli krivkam. haluz, to by si mohli dat odvaznejsie zeny s chlapcenskou postavou... ale nepocula som o tom, az teraz ked som o nom citala. ja by som si to dala, sibnuta som dost, keby nemam boky, hmhm...

zana

ked ja uz si ti to nejak nepamatam presne, aby som bola uprimna. ale vyslovene som zdochynala. tusim po tyzdni som sa dokazala nahnut nad vanu aby mi mama umyla vlasy, kdeze sama volaco. som mala dost dychat, prejst na wecko... ale musela by som vyhladat svoje stare prispevky ze ako to bolo, uz si to vobec nepamatam na dni a tak... idem to vyhladat

BarbieOne1

ahojte baby.. v poslednej dobe mam tolko prace, ze vas ani nestiham citat:(..

inak obe prska sa mi nakoniec zrovnali a su rovnako velke:)) velmi sa z toho tesim.. bala som sa, ze jedno mi ostane vacsie ako som mala pred tym pri rovnakych ml..

jamimili

prosim ta, ako sa volala ta pani co ti tetovala obocko v tom salone v ruzinove?

zana7

ahojte,
mihai mozes mi napisat este raz, myslim ze si to tu uz pisala, kedy sa ti tak vyraznejsie ulavilo, ja som stale na tabletkach a v noci je to hruza som nemohla dychat a myslela som, ze mi hraudnik roztrhne.

mihalicka

Ahojte,

Bodynka,
baby majú pravdu. Priateľ aspoň bude zdravší, keď obmedzí fajčenie a to ako čo je za argument, že on musí menej fajčiť.....?

Mihai,
drž sa, hádam sa neprejaví vynechanie tabletiek už. To je dobrá zrúda, čo si dala link na ňu. Bŕŕŕŕ.
Volala som sestričke a teda v stredu idem ráno na krv. Ďalej sa uvidí.