Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

ahoj baby
som tu malo, lebo som u mami. furt to nemam doma ruzove, ale to je na dlho. aj tak sa musim najneskor do stvrtka domov vratit, lebo v piatok mam opku a musim si poupratovat. uz aby sa od nas odstahoval priatelov brat, lebo som z toho na nervy, vsetky hadky su len kvoli nemu.
bratislava
takze sme len po jednom dni po sebe. drzim ti palce, ja sa hrozne bojim az sa mi chce plakat. vcera som zaspala az o jednej rano, len sa prehadzujem a strhavam zo spanku.
serena
skoda, ze nas tak posunul. mohli sme byt aspon jeden den spolu. dnes som volala anesteziologicke a strasne je zlata, ked ma bude uspavat, tak sa budem naozaj citit ako anjelik.ona ma tak oslovovala v telefone. v stredu mam s nou stretnutie po druhej. ty ides k nej kedy?

serena500

martinka54

no ja neviem, ja som chcela ist 16.3. len ze vtedy nie je volny termin tak ma dal na 15.3... tiez tomu nechapem, a podla mna moze mat aj viac operacii v jeden den, ci nie?

mary1orava

Ahojte baby. Chcem sa vazne podakovat babenkam, ktoré mi odporucili cervena a tiez ze ste ma obezpecili, ze je vazne dobry. V piatok som u neho bola, tak sme sa dohodli na velkosti 325 ml.aj ked som chcela 350 ml. Myslite, ze je v tom velky rozdiel?

barbora10

mihalicka

neboj,350 je tak akurat.to ti spravi pekne prska.ja len ze pod tuto velkost by som nesla.este ze ma červen na to nahovoril,co mu velmi pekne dakujem,lebo ja by som si dala 300 a to by ma teraz naozaj jeblo.ale uz teraz viem,ze raz chcem urcite 425ml.teraz som rada,ze mam menej,lebo chcem este jedno babatko a to budem mat zase prska velike,takze potom po druhom urcite vacsie.