Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzi123

ahojte baby,
ja som tu nová :) rozhodla som sa po dlhom zvažovaní pre zväčšenie a v apríli mám už aj termín. Idem do pezinka na kliniku IEM.
Meriam cca 170, obvod hrudníka asi 71. Bola som na 2 konzultáciách, na prvej mi doktor povedal že mi dá max 300ml anatomické a na druhej mi doktorka chcela dať 350, že 300 je minimum. No ja neviem. Ja som uplne plocha, nulky prsia, a moja predstava je aby to vyzeralo tak akurát a hlavne prirodzene. Chcela by som mať tak 2ky prsia. Vy ste ako na tom? Máte už niektorá po tom, že by ste mi vedeli poslať dáke fotky, nech mám ako takú predstavu ako to bude vyzerať?
ďakujeeem

bratislava

barbie ja som mala opuchnutu celu tvar. nos mi odpuchal dost dlho,no ale neviem, nechcem povedat blbost,nepamatam si to presne,len viem,ze dr povedal ze do roka dostane vyslednu podobu.a je pravda,ze ja som mala par mesiacov taky horenos,este mi manzel hovoril,ze to vyzera smiesne,ze mi do neho naprsi,a ono sa to fakt az do toho roka vyformovalo. s konecnym vysledkom som velmi spokojna. uz je moj a nedala by som ho zanic.

BarbieOne1

bratislava

pery mi napicha len dole v amb.

ty si bola tiez na nose? ako dlho ti odpuchal nos? bola si po op. spokojna?

ja som mala iba strasne modriny pod ocami. nic viac.

bratislava

mihalicka ty kedy ides?
barbie tak super. ale kvoli peram nemusis lezat ci? aj ty si mala celu tvar modrinovu a pery opuchnute? ja som bola na nepoznanie :-D

bratislava

Takze dnes som bola zase u dr. vymerala ma aj so svojim manzelom a povedali, ze podla vypoctov, podla tabulky mi to vychadza fakt na tych 280-pokial chcem mat prirodzene. a ze modelaciu tam fakt netreba, ze tie predtym fotky im to tam nejako skreslovali. takze PRAVDEPODOBNE ma asi fakt zoberu na tu filmovacku. bude to pre nejaky kongres mladych medikov, budu ma tam ukazovat na velkom platne ako v kine;-) no neviem,ja som sa uz tak tesila,ze vo stvrtok idem,aj v robote mam vsetko vybavene,aj manzel si vybavil volno v robote a zase sa to posunie:-(( MARTINKA;PREDSA MA PREDBEHNES:-(( no neni to este iste, ale asi. tak na jednej strane sa tesim, ze usetrim,zobrali sme na to kredit, tak to mozeme vratit. super. ale zase cakat. boze.

BarbieOne1

bratislava

jj idem aj na pery:)).. pravdu povediac uz po tych vsetkych bolestiach (prsia, nos)sa vobec nebojim..:)
no aj nos som po prsiach zvladala velmi dobre..

neda sa robit viacej op naraz pri prsiach aj ja som chcela dokopy nos s prsiami..
ver mi, ze ti bude uplne stacit iba ta op. prs:)) budes mat vsetkeho dost.. a este k tomu nieco viac, by toho bolo vela...

no s nosom som spokojna, len by mohol byt este mensi:).. neviem ci je este opuchnuty alebo je uz v konecnej forme.. ale verim tomu, ze v tej lokalke nemohlii robit viac.. uz tak som nakonci dost trpela.. mozno niekedy v buducnosti si dam este u nej zmensit trochu spicku..

bratislava

mihai skus stavat na svojich silnych strankach. baby hovorili, ze si velmi pekna, tak skus rano pri prebudeni zacat mysliet pozitivne. dnes je rano, zachvilu zacne svietit slnko a ja zacnem svoj den.mam zaujimavu pracu,ktora ma bavi a som veeelmi pekna. mam vyhodu voci ostatnym. lahsie sa mi s tym zije. je mi super. mozem byt rada ze mam to co mam. mnohi to nemaju. som za to vdacna. tesim sa ze mozem vykrocit do dalsieho dna s mojim vyzorom a do mojej super prace. kazdy problem, ktory sa mi dnes postavi do cesty je pre mna vyzvou a ja ho hravo zvladnem. to ma este viac posilni. som veeelmi pekna. je to super pocit. a teraz vstanem a zacnem moj super den. "dajme kazdemu dnu sancu,aby bol ten najkrajsi..." nech sa ti dari!
PREPACTE KOCKY

BarbieOne1

jamimili

no to si asi poslala niekomu inemu:(.. ja na FB nemam ziadnu spravu od teba..
ak mozes, tak co si tam pisala skopci do mailu a posli mi na 000samba000@azet.sk. na FB chodim velmi malicko..
Thank you:)