Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Baby ani moj doktor nerobi 2zakroky naraz ,tiez mi bolo povedane ze to je 2xzasah do organizmu a telo to nemusi zvladnut a mozu nastat komplikacie...napriklad moze nastat infekcia lebo telo ma co robit aby sa vzchopilo po jednom zakroku (nieto po dvoch) aby ta infekcia neprepukla, a fakt si neviem predstavit bolest aj prs aj nosa ved by som sa asi zblaznila...este pery a prsia si viem predstavit :o))

BarbieOne1

niektory ludia mozu 2 op. naraz zvladat uplne super a niektory, napr. ja:) by nemali ist do takychto veci..

keby islo o 2 male op. tak to je ine, ale prska su predsa dost velka zataz do organizmu..

BarbieOne1

bratislava

nemas zac:).. dufam, ze ti vsetko dobre dopadne..

dorunka

no ja som sa to pytala dr. a povedala, ze to nerobia naraz..
urcite sa to da, ale som rada, ze mi to nerobili naraz.. (viem uz preco je dr. proti tomu)
po prskach som mala take strasne bolesti, ani dychat som nevedela normalne.. a ked si predstavim, ze by som mala este nos po op. tak by ma tam naozaj asi porazilo..
mne nos po op. aj nehorazne krvacal asi 2 dni..

barbora10

dorunka

uplne s tebou suhlasim.najlepsie je dat si spravit vsetko v jednej narkoze,samozrejme pokial to je mozne.a urcite by som si aj nos dala s pravit raz u cervena.

barbora10

dorunka

kedy posles foto novych prs do galerky?kolko si uz po operacii.ty sem malinko pises,tak ani neviem.inak ja som zacala na boku spavat iba teraz a to som dva mesiace po.

barbora10

dorunka

uplne s tebou suhlasim.najlepsie je dat si spravit vsetko v jednej narkoze,samozrejme pokial to je mozne.a urcite by som si aj nos dala s pravit raz u cervena.

Dorunka

Baby, kedy ste začali spať na boku? A nosiť aj nejakú vystuženú podprdu?

Barbie, musím Ti oponovať. Píšeš že nie je dobré robiť viacero operácii na raz.
No, mne robil dr.Červeň prsia a nos spolu a je to super! Všetkým to odporúčam ak nad tým rozmýšlajú.
Pretože pri nose nehrozia nejaké komplikácie a vobec to nebolí. Možno sú opuchy a modriny..ako u koho..ja som nemala skoro nič (zlaté ruky dr.Červeňa).
A keď pojdete na kontrolu a stehy s prsiami tak Vám dajú dole aj dlahu z nosa a už možete normálne fungovať.
Takže určite odporúčam.
Opuchy miznú po cca 3mes. a do roka sa nos ešte mení.

barbora10

sjuzi123

treba poslat foto tvojich prs na e.uhrinova@gmail.com a livka ti posle link na galerku aj s menom a heslom.300-350ml sa bezne dava aj plochym dievcatam,takze sa bat toho,ze bude velke a neprirodzene ani nemusis.samozrejme na kozdom to vyzera inak,ale ja mam 350 a nevyzeraju neprirodzene.

sjuzi123

a ešte jedna otázka: akú máte stránku alebo mail na tú galériu? viem sa tam aj ja prihlásiť, alebo to máte len vy čo ste už po opke? potrebujem sa uistiť, či som si dobrú velkost vybrala a myslím,že by mi vaše fotky pomohli.
ďakujem vám