Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

ja som mala mat opku nejak rano, neviem ci nie o pol 10tej. ale robili ma az nejak po jednej tusim. tak som bola pekelne hladnaa smedna, lebo si pamatam ze pred opkou som malo jedla zo strachu ten den, ale ked clovek vie ze nemoze, rovno ma potom chut :) vecer pred, nejak o 10-11tej som zula matu keksik a davala nestea zeleny cajik s kamoskou v posteli :) potom ma napadlo ze jeeemine, cas som dala, ved kofein :))) ale tak prezila som :p

mihai

bratislava
ano, zatial ich odmietam...

napisem ti, co mam ja v predoperacnych pokynoch:

- na zakrok je potrebne prist nalacno ! (minimalne 6h pred operaciou nic nejest ani nepit, do pol npci zjest len lahku veceru) Rano pred op. uz ôen vyplachnut usta vodou, cajom alebo kavou, NEPREHLTAT!

- den pred zakrokom a v den zakroku nepite ziaden alkohol, kavu, cierny caj, coca colu (nic co obsahuje kofein)

- pred op. nejedzte cukriky ani nezujte zuvacku

- dva tyzdne pred op. vysadte lieky kt. zvysuju krvacavost (acylpirin, aspro, aspirin, acyklofin a pod)

bratislava

dievcata ako dlho pred OP sa nesmie jest? lebo dr. povedala len ze mam prist nalacno, ale kamoska mi hovorila ze ona nesmela cely den predtym jest a od polnoci ani pit... a tusim tu niekto spominal ze ani fajcit sa nesmie. ako je to vlastne?

bratislava

dr. sa mi este stale neozvala, tak ja vlastne neviem, ci idem na OP zajtra, alebo az buduci tyzden. na infarkt. ani neviem, co poviem v robote, tam si uz budu na celo klopkat, stale musia kvöli mne menit...

bratislava

karinn mne nos operovali v rakusku,lebo tu zijem. isla som cez poistovnu,lebo mi robili aj prepazku, dve v jednom ;-)
tak som si moc nepomohla,ale dievcata tu ospevuju dr.cervena, tak snad...

mihai

bratislava

dakujem, vidim, ze vies o com hovoris. "vsetkoje v hlave, je to o pozitivnom programovani sa". lenze mne uz to nepomaha, nejde mi to. ale dost uz o tom, este raz dakujem !

a k tym plastikam, ani ja si neviem predstavit dve naraz, koli bolesti. teda, pred silikonmi by som urcite napisala ze hej, ale to som este nevedela, co je to bolest. prikladam tento link, co vy na to, 10 plastik za den :) 10 zakrokov pri jeden narkozke, smak, ze ? :)
www.topky.sk-