Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

serena
inak budes lezat s takou milou babou, ona ma dvojicky. ja som s nou nehovorila, ale moja kamoska sa s nou rozpravala kym som bola vnutri

martinka54

bratislava
uz som domka, len toho priatelovho brata tu mam a vytaca ma to. uz byva u nas sest tyzdnov a som z toho na nervy.

BarbieOne1

sjuzi123

no je pravda, ze predtym som ani ja o tom az tak neuvazovala, lebo som si myslela, ze silikonove prska vsetky mozu byt len velke:))
ale nikdy som neodsudzovala baby co si ich dali, skor som tisko zavidela:))

barbora10

barbie

to uz su ale vsetky u nas s texturovanym povrchom aj ES aj nagor.iba nagor RGi som nasla s hladkym povrchom,ale to sa asi u nas nepouziva.takze nie len mentori su texturovane.

fifina

to si vystihla s tymi znackami,ale ja si myslim,ze ten nagor je trochu aj tvrdsi,tym,ze ma ten gel kohezivnejsi.ES su iba jemne,takze trochu tam rozdiel v tvrdosti asi bude,ale urcite by som sa nebala ani znacky nagor.

sjuzi123

ja tiež dlhe roky smutim,že som na tom tak ako som. Silikony som zatial nechcela vôbec riešiť, lebo väčšinou boli propagované len hnusné umelé gule odrazu zjavené na tele :( a tiež sa mi nepáčila predstava, dať sa kvôli takémuto niečomu rezať. Ale teraz ako som do toho viacej zabrdla a zistila, že su aj anatomicke silikony a videla naozaj aj krásne spravené prsia, rozhodla som sa že idem do toho a splním si sen :) a už mi ani to rezanie nevadí, hlavne že výsledok bude pekný

fifina 3

ja by som to brala, ze nevedia co hovoria, keby povie ze silikony nikdy niekto kto ich mal, tak tam uz by sa dalo diskutovat o tom. Dievcence nevedia o com hovoria, u nas je tema implantatov v niektorych oblastiach este stale velke tabu...

BarbieOne1

inak sorry, viem ze to sem nepatri, ale neda mi to:))

obcas sa tu objavuje tema velmi male prsia.. holky tam spominaju, jak su neskutocne nestastne, ze maju male a pod.. a pritom nadavaju, ze silikony nikdy..

to je jaky paradox.. budem sa trapit, budem nestastna.. je jedina moznost ako toto zmenit a budem ju odsudzovat, lebo...

ja proste tomuto nechapem:(..

fifina 3

kocky ohladom tych znaciek, vcera som bola na vybratie stehov u Dr.Cervena,rozoberali sme a opacovali znacky :), nagor a eurosilicon je jedna firma, nagor nie je tvrdsi ako eurosilicon len je ten gel hutnejsi a mne sa najmenej pacil mentor, mal taky tvrdy obal oproti tym dvom znackam, tie mali vonkajsi obal rovnakej kvality(z mojho pohladu lepsej). Sledujem fora dlhsi cas a ked sa nahodou vyskytli problemy (kapsula a pod.), tak tam to podla mna nie je zavisle od znacky, ale je to o reakcii organizmu.

BarbieOne1

bratislava

no ja to neviem porovnat, lebo ja mam mentory a zname tiez:))
mne sa zdaju trochu tvrde, vedela by som si predstavit aj maksie:))

co som pocula, tak mentory su ze vraj lepsie v tom, ze nemaju hladky povrch a tym sa lepsie usadia..

podla mna je to koniec koncom aj tak jedno, lebo vsetky znacky musia splnat normy a byt zdravot. nezavadne..
a aj tak su vsetky brutal predrazene.. ako som davnejsie spominala, tak moja mama ma silikonovu vypln do podprsenky, lebo je po rakovine prsnika a ta vypln je ta ista co sa dava do impl. cena v lekarni je do 5tis korun.. takze ked si to zoberiete tak by sme mali platit do 10tis Sk a nie take palky.. ale z coho by potom zili tie spol.?:)))