Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

ano ano, vravela si :)
ja som sa dako poplietla vtedy, lebo sa mi zdalo,ze tu niekto pisal, ze nagor impelo je okruhly, co sa tvari ako anatom... to ma zmiatlo. ale nepomiatla som sa z toho :)

ihla

bratislava, nie je asi ziadny rozdiel. es su fajn. niekto vyzdvihuje mentory, ale ako sa tu uz veeeelakrat pisalo, musia splnat dake normy vsetky silikony, aby boli na trhu. es su makke, maksie ako mentory.

bratislava

martinka si uz doma? vsetko OK?
budem na teba zajtra veeelmi mysliet a drzat ti palce! nech ti to dobre dopadne.
...ja som uz mala teraz lezat na operacke...:-(

bratislava

ihla aky je rozdiel medzi nagor a eurosilikon? ja som mala mat mentory a nakoniec dostanem tiez eurosil, ale nic onich neviem. su mäkke???

ihla

ozaj. pamatate sa, ako som pisala dr. cervenovi, ci by sa dala opka spravit s nagormi? barborka pamatas sa? no uz mi odpisal. (bala som sa vysmechu,ale nastasite nehol hehe). Ze vysledok bude rovnaky s oboma druhmi implosov, ale ze ak chcem nagory, mam sa ozvat. ale ostavam pri ES

serena500

martinka54

ahoj, ja som tam bola ale okolo jednej, no nemala cas tak som sa vratila za nou o siestej, tak neviem vraj ma byt este jedna baba pondelok operovana tak mozno to bola ona :) nevadi,som zvedava ako to dopadne a drzim ti palceky piatok, nech ti to dobre dopadne a si spokojna. tiez stresujem a bojim sa, s frajerom som so rozisla tak ma nema ani kto podporit lebo mame to oznamim az zajtra...