Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Ahojte, ja len v skratke.
Internistku som nevybavila dnes, tak že v utorok na 9.00 mám prísť. Tak už dúfam, že to stihnem do opky. Ma trafí šľak z týchto systémov zdravotníckych. Vŕŕŕŕŕ.

Bratislava, tak pôjdeš deň predo mnou. :D

Všetko bude ok, baby nestresujte. Možno začnem v piatok o týždeň aj ja. Kto vie....

tanda

mne moj Dr. vravel, ze niektori Dr. pretlacaju mentory preto, ze maju za to od nich nejaku proviziu..

bratislava

ked robi reklamu implantatom, tak mi pride divne, ze si mas za nich zaplatit, tie by mali byt tiez zadarmo..

bratislava

barbie
myslis ze eurosil. su maksie? nevyznam sa v tom:-(
no tiez som mala mat mentory, ale ide o to, ze ten dr, ktoreho vlastne idu pri tom filmovat chce urobit reklamu prave eurosilikonom. ma sa to potom premietat nejakym mladym medikom a ide mu o to, aby konkuroval ostatnym znackam ci cojaviemco... ...kedy ides na tu kontrolu? nebudes tam 19.3.?

mihai ako sa mas?

BarbieOne1

sjuzi123

ja som mala asi take polky-az tristvrtky:)) a 280ml mi spravilo fakt pekne dvojky..
tak ked mas nulky, tak 300-320.

bratislava

preco budes mat nakoniec eurosilikony?

inak ty si budes teraz platit vlastne len implantaty nie?

ja mam mentroy a zdaju sa mi trosku tvrde:(, mozno tie eurosil. su predsa len maksie..

tanda

martinka54

vidis, vravela som, ze to zbehne velmi rychlo a zajtra uz ides.. :) nic sa neboj, vsetko bude fajn a mozno z teba ten stres zajtra uplne opadne.. ja som sa snazila mysliet na uplne ine veci, nepripustala a neuvedomovala som si to az do poslednej chvile a vobec som nemala stres.. tiez som mala pred op take myslienky, ci mi to fakt treba a pod., no teraz viem, ze toto bolo jedno z mojich najlepsich rozhodnuti...drzim prsty a neboj sa, ale tes sa z toho..

barbora10

ihla

aj ja som sa bala,to asi kazdy,ale uvidis,ze ked budes uz tam,budes kludnejsia.a ten mesiac ujde ako voda.

ihla

no ja sa tak bojim :( a to mam este necely mesiac. kramy by som mala dostat teraz, no obavam sa. kedze som vysadila hak. asi pojdem preventivne na vyvolavacku