Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bratislava

tak to,ze sa nemoze zuvacka ja nic neviem.ja som rano pred operaciou zuvacku mala a zijem.ani v pokynoch som nemala napisane,ze nemozem zuvacku.

bratislava

no dievcata takze zajtra z toho nic nebude, idem az 19.3.
martinka predsa si ma predbehla :-(
dakujem vam za rady ohladom jedenia a pitia pred OP. fakt som o tom nic nevedela. a to ze si nemozem dat rano zuvacku je blbe...preco vadi aj zuvacka?
ihla nasi muzi mali rovnaky nazor, ved vies, a si predstav moj mi teraz zacal do toho hovorit, ze nech si dam radsej väcsie, nech to teda uz stoji za to a tak. zrazu by ma tam aj odviezol aj vsetko. ale uz kaslem na neho,lebo mam dohodnute s kamoskou. ked uz vidi,ze si urobim aj tak po svojom a kamosky ma podporia a poradim si aj bez neho tak sa zacal snazit a este mi aj do velkosti ide vrtat...asi sa zlakol,ze mu to potom ozaj nedam chytit,ako som sa zastrajala ked bol tak proti...-DD

zana7

pisala som prispevok, ale ma to vyhodilo, tak este raz
martinka, to ja som si tak este v aute hovorila, ze naco sa tam trepem a stresujem sa, ale vedela som, ze ked sa tym tak dlho zoberam, a nesla by som, tak by som si stale hovorila, ze som to uz mohla mat za sebou, takze ked uz si rozhodnuta urcite chod :-)))
ja ked som prisla do tej operacnej casti, tak som zacitila nemocnicny pach a hned ma napinat zacalo, tak som radsej isla "papierovacky" riesit, lebo neviem ako by to dopadlo, takze urcite nie si sama taka, ze sa bojis, najdi si daku cinnost, aby si na to tolko nemyslela a naozaj to ryhclo ubehne :o)

martinka54

zana
dakujem ti.vies ja uz mam take myslienky, ze ked sa vyzleciem a pozeram na seba, hovorim si:kam sa trepes ved to neni take hrozne,ale potom by som si velmi nadavala keby som nesla.dnes som bola za anesteziologicku a stala som vedla operacneho traktu, no mne bolo tak zle, zesom sa musela vyzliect do tricka a hadzala som vsetky farby sveta

zana7

ahojte,
no tak mne je od vcera ovela lepsie, uz si davam tabletku len na noc, vtedy to je horsie, ked stuhnem, kedze spim celu noc v jednej polohe, ale uz sa da :-)))

martinka, ja som sa straaaaasne bala, fakt velmi, ked som si na to spomenula a tiez som nespala poriadne, tak som bola tu noc pred uz tak unavena, ze som ako tak spala, neboj sa oddaj sa tomu, ja som si stale hovorila, ze ved si to mozem hocikedy rozmysliet, ale ked uz som tam prisla, vsetko islo velmi rychlo, vsetci boli taki mili, tak ma hned "zorganizovali" a uz som to neriesila, naozaj to ubehne velmi rychlo,
drzim ti palce, aby si to super zvladla a naozaj sa neboj :-)))

sjuzi123

ahojte,
baby je tu nejaká z vás, ktorá mala pred operáciou nulky prsia? Ak áno, koľko ml ste si nechali spraviť a kolkatky prsia sa vam z toho spravili? Ste spokojné?
Ja sa neviem rozhodnúť, či 300 alebo viac. Chcela by som mať také pekné 2ky akurát.
dakujem vám

martinka54

serena
ahoj,to ty si bola dnes u anesteziologicky?ak ano tak prosim ta prepac, ze som s tebou nepokecala,ale bola som taka vystresovana, ze som nevedela kde je sever. inak mi doktorka dala tabletku na spanie,lebo sa v noci len prehadzujem a po nej budem dobre spat zo stvrtka na piatok.

baby moje zlate, tak sa hrozne bojim,ze si neviete predstavit, este ze vas mam a ma podporujete.