Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bratislava

pozerala som si fotky na omlazeni a nasla som toto dievca.sa mi zda podla fotky,ze ma velmi podobne prska ako ty teraz,tak si ju cekni,ake jej prsia spravilo 425ml.tebe tych 280 spravi uplne prirodzene pekne prsia a nikto si ani nevsimne,ze mas silikony.

della

Ahojte...zase som tu tyžden nebola...stihla som prečítat len pár stran spat...

..takže Martinka 54 to už má za sebou...super holka drz sa som zvedava, na tvoje pocity čo sa týka šnopu a hlavne prs

baby moje ja mám stale to ľavé vačsie :-(

na buduci tyžden ide na kontrolu po 6 tyzdnoch tak som zvedava, čo mi dr. povie ale aspon jedno pozitívum bradavečky reagujú..

Mihai-Ska-Jamimili...normalne mám výpadok mien vas ostatnych ....hmm
a vy sa ako mávate??

BarbieOne1

a este som zabudla:), aj keby neboli potom podla tvojich predstav o rozmere, tak vzdy si mozes dat trosku vypchatejsiu podprdu a budu wou:-).. a bez nej, budu mat peknucky tvar a to je si myslim dolezitejsie nez rozmer:)..

ja som bola uz aj v tricku uplne bez podprdy, sice to netrhalo oci chlapom, ale take dve baby ma rozoberali dost dlho ci mam podprdu alebo nie, lebo neni asi mozny taky tvar bez:)))

Snad sa martinka skoro ozve:)), viem si predstavit, teda spomenut co preziva momentalne, tak... no uz to ma tiez za sebou:)

BarbieOne1

bratislava

vies, keby nebolo tohto fora, tak by nas ani nenapadlo, ze chceme vacsie a dali by sme hned na dr.:)

u mna je to tak s tymi 280ml. nekricia, niesu nejako obzvlast pritahujuce oci, v tricku vyzeraju uplne prirodzene a naholo:)) maju prekrasny tvar momentalne..
ked sa tak nad tym zamyslim.. toto som aj vzdy chcela.., len potom som zacala vymyslat..
skus sa aj ty zamysliet o co ti vlastne od zaciatku islo a nemysli na ine moznosti, lebo sa zbytocne dopleties:)

a ked si chuda ako si spominala a mas uz nejaky zaklad, tak si myslim, ze aj tych 280 ti bude stacit na pekne 3jky..
neviem ako ty, ale mne sa nepacia velke prsia:))
a medzi 280 a 300ml nieje skoro ziadny rozdiel..
tak ked ti dr schvali 300, chod do toho a ked nie, tak sa tes aj z 280ml:)) je to skoro to iste..

bratislava

barbie pisala som dr., ze ci by som si mohla dat aj 300ml,ci by to bol tiez stredny profil, lebo vysoky nechcem, ale neodpisala mi. tak asi zostanem pri tych 280, lebo aj v tabulke im to tak vyslo pre moje parametre. neviem, vymyslam len preto,ze dievcata mi tu vsetky radia viac a teraz uz aj manzel povedal, ze ked uz, tak radsej hned vacsie...no ale ked sa neozvala, tak asi by sa mi to nehodilo...:-( som totiz moc chuda. vidis,musim este tu fotku nahodit,zabudla som...
mihai-ako sa mas?????????????????
martinka, zijes??? napis konecne!!!