Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

sjuzi123

podla mna by si mala zajst este za nejakym inym dr. na konzultaciu aby si si bola na 100% ista..

nic prtoti dr. jez., len co si spominam, tak este davnejsie tu nebola nejaka holka s nou moc spokojna..
je to samozrejme na tebe, ale logicky si to zober.. ja mam 280ml, mala som predtym take asi polky, mam siroky chrbat, pod prskami mam okolo 78-79cm a tych 280ml mi spravilo fakt pekne dvojky.. Takze ked si dost utla, co si myslim, ze mas pod prskami pod 75cm, tak by ti kludne mohlo stacit aj tych 300, alebo 320..

Karinn

Dakujem za informacie baby. Ja som ešte nebola za žiadnym dr ale chcela by som isť do Ružinova tak sa len dopredu informujem :-) ako sa to tam vlastne plati. Ale samozrejme mi to určite povie chirurg kedy a kde to vyplatiť.

sjuzi123

84nika

ahoj, mala by ma operovať mudr. Ježovitová a termín 12.4. Prečo? Bola si aj ty tam alebo poznáš niekoho kto bol? A aká bola spokojnosť?
Ona mi 300ml ani moc nechcela dať, vraj to budem mať malé prská. Že to je pre nu naozaj minimum. Ja mám teraz nulky ale predstavujem si aby som po mala také pekné dvojky akurát. Väčšie ani moc nechcem, som útla :)
Ale ma aj zmiatli všetky tie fotky, lebo na každej babe to inak ukáže :( tak neviem, či si predsaj len nedať viac..

bellinka

Martinka , drzim ti palceky, myslim na teeba a dufam ze vsetko dobre dopadne a skore uzdravenie ti prajeeeeeeeeeem :o)))

BarbieOne1

Karin

Ja som platila v tej budove, kde stoja vonku sanitky.. To je tam pred tym zjazdom k budove ptast. chir.

Dole na naprizemi v lavo je pokladna.

barbora10

martinka

drzim ti palce a myslim na teba.uz som zvedava,ked nam napises.

84nika

dakujem.aj ja sa z nich velmi tesim.ale ved aj ty ich mas pekne a velke.tych 240 ti ozaj spravilo pekne prsia.

84nika

bratislava - och, tak ja ri teda nezávidím, takto ti posúvajú termín, mna by porazilo. Ale más to ovela lacnejsie, to aj ja by som brala.:D Ja 2-3 tyzdne pred opkou som sem uz ani cítat nechodila, by ma j.blo, sa poznám :)

84nika

hello kocky, som tu dljo nebola, tak vás rýchlo-rýchlo čítam :)
martinka54 - držím palce, neboj bude to OK a o mesiac si povies, ze by si do toho isla este raz. Ja tiez som sa bála tej narkozy viac ako bolesti po, a teraz sa len nad tým smejem.
Karinn - to závisí od toho za ktorým lekárom ides, a ste sa nijak nedohodli? Ja som platila priamo chirurgovi ca. týzden pred opkou.
sjuzi123 - kedy más opku a kto ta bude operovat?
barbora10 - teeeda, más krásne prská, som videla aj na FB, no ja po porode tiez pojdem do väčších, ale to má ešte čas..