Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

martinka-zasulozila-hehe,to je ten spravny spösob na odburanie stresu;-) to ti urcite pomohlo... a to takto za bieleho dna? kde ste odpratali malu a muzovho brata? :-DDDD
tak ti zajtra drzim palce!
karinn- v ruzinove je pokladna pri bufete, tam sa to plati...ty sa chystas do ruzinova?

martinka54

ska38
dakujem aj tebe. baby vy ste moj poklad, co by som bez vas robila.
prave som si s drahym zasulozila a uz mi je lepsie

Karinn

Bratislava no do rakuska sa mi teda nechce s tým nosom :-). A prosim vas kto ste boli v ružinove alebo idete na zväčšenie prs, tak kde sa tam plati za operáciu? Alebo akym spôsobom? Je tam nejaka pokladna kde sa to vyplaca? Alebo sa to plati priamo chirurgovi/chirurgičke na ruku.

ska38

Ahojte kočky,
poctivo čítam...
Martinka54,drž sa moja!!!Zajtra budem na Teba myslieť.Neboj sa!Mysli pozitívne!Sme s tebou.
Bratislava, teba čo presúvajú.Ináč super, že to máš lacnejšie,a nemohla by si to vybaviť aj Bodynke?
Wendy1,kde si?Ako to ľavé prsko, sadlo už?Daj vedieť o sebe!Alebo si išla na reopku?Žena, ozvi sa konečne!Dúfam, že si v poriadku.

bodynka

martinka pre boha nejdes na smrt, nejdes na operaciu nejakej zlej veci.
Usmievaj sa tes sa, budes mat krasne prsia. Vytesuj sa ze uz o par dni to bude len dobre a mysli na leto ako sa pekne oblecies.. Mysli na to vsetko pekne co s tym suvisi. Prosim..

martinka54

bratislava
to ti nezavidim, lebo dalsi tyzden by som asi s nervami nevydrzala. ja sa zajtra asi zlozim, lebo sa citim velmi zle. taka som ako v druhom svete, totalne mimo

bratislava

ach martinka ani nevies ako ta chapem. ja som mala tieto stavy cely tyzden, no teraz ked sa mi to posunulo tak to mam este tyzden takto vydržat...:-((
no drz sa, zajtra o tomto case mas po tom!

martinka54

ach baby take ste zlate a ja sa tak bojim. dnes som si aj poplakala ako som sa lucila s malou a s mamou. potom som na prechode skoro zrazila jednu babu a ta mi vynadala, ze kam pozeram. asi ostanem uz doma.