Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Ahojte.

Bratislava,
skoro sa uzdrav, aby si bola fit do piatku. Ja idem po tebe, v sobotu. ;-) Dúfam, že ma nič nedrapne. Menzes mi skončil v piatok teraz, tak to aspoň dobre vyšlo. Krv mám ok, ešte v utorok to interné a hotofka. :D

bratislava

della ja idem 19.3. presunulo sa mi to o tyzden:-(
no doma mam hotovy lazaret, vsetko okolo mna chore uz cely minuly tyzden, dlho som odolavala,bojovala som vsetkymi mojimi homeopatikami a dnes predsa. hrdlo,nos,kasel,cely clovek ma boli. len chcem podotknut,ze chora som nebola celu zimu. fakt. ved naco aj,ked mozem ochoriet tyzden pred OP ne?

carol

dik za opytanie ;). ano par dni po tebe som sla a mala som to v pohode veru, bez bolesti... fungujem, ale citim presne to co ty, ze som rozkydana. bleee
daj vediet, ako sa ti cvicilo :)

della

carol

..tak dik za info...pojdem to dnes vyskusat...lebo už som taka "rozkydaná"...aspon,že som po 3 tyždnoch zacala chodit do prace...ale aj tam len sedim za pc

..a ty sa ako citiš??...myslím, že si bola len par dni po mne....a znasala si to ovela lepsie ako ja, že jo??

carol

della,

bicykel mozes. mne ho dovolil po 2 tyzdnoch. jasne ze som este nebola :(. v piatok bolo 5 tyzdnov od mojej OP.

della

bratislava

..hmmm...ani neviem kedy som prvy krat musela sadnut za volant asi po 3 tyždnoch..
..zajtra je to 6 týždnov od opky...

a ty sa kedy chystas na opku?...odkedy chodim do prace nejak som stratila prehlad, že kto - kedy - a -ako...

..baby dnes by som chcela ist prvy krat do fitka ...len tak "lajtík" na bicykel...čo poviete??...snad ano

84nika

sjuzi123
nie, ja som tam nebola, som bola v BA u Kostála, len tak som sa pýtala, kedze si to nespmomínala, takže ideš do IEM ked sa nemýlim, hm? Tu už bolo pár báb čo tam boli ale ani jedna nie u Ježovitovej ale u iného, a boli spokojné. ca. pred rokom ked som sem chodila iba čítat, tak baby velakrát rozoberali Jezovitovú, tak keby si sa nudila, skus nalistovat spät asi rok, tam sa dočítaš viac.. Čo sa týka velkosti, hm tažko ti poradit, mne spravilo plné dvojky pri mojom základe aj 225ml..