Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Ahojte.
Martinka54,
gratulujem, že už to máš za sebou. A nech sa skoro zotavíš.

Bratislava,
teraz ideš už len ty predo mnou, však?
Už v tom mám bordel, ale teba si nestihnem prečítať, keďže som deň po tebe.
Zajtra teda po druhýkrát internistka a mám všetko. Už len neochorieť teda tiež. Jééé vlastne mám dnes začať brať ascorutin, už ho mám doma a hneď si idem dať prvý.

martinka54

bratislava
poviem ti pravdu, pokial mam od bolesti prasky tak je to super, ale ked prestavaju ucinkovat idem skapat od bolesti, takze sa dopujem lebo vcera som si povedala, ze vydrzim a vypytala som si po hodine a pol infuzku co ma to uz bolelo a ti poviem, ze inak som nadavala a preklinala vsetko okolo seba.ja som bola osobne na nervy z ich postele lebo som sa nevedela ulozit, ale doma je to ako v bavlnke.stara sa zatial o mna juraj, neviem dokedy bude moct, ale aspon dva dni budem potrebovat este pomoc a potom vsetko mam mat nizko polezene. sranda je na tom, ze mam vsade podkrovne okna a nedokazem si ich otvorit.
moja videla som ich, ale len tak som mrkla, lebo mam tie dvorce zasite, tak som sa bala aby mi neostalo zle, ale su prijemne makke.
na ten kasel mi pomohol a to si kup paxeladine sirup, orofar cmulace tablety a muconasal do nosa, ja som bola na tom podobne pred opkou a doktorka mi hovorila, ze toto vsetko mozem.

bratislava

jeeeezisi konecne si tu!
kde si bola tak dlho...? :-DD
ozaj sa to da vydrzat?
normalne si to prezila?
a kto sa bude teraz o teba tyzden starat? ma tvoj manzel volno? no to je fajn, ze uz ste sami...teraz tam asi ozaj nikoho nepotrebujes navyse...

martinka54

a este som zabudla som zcemerena, zaludok mi nepracuje, ale to asi z tej bandaze, zajtra uz ju davam dole, tak dufam, ze sa mi polavi

martinka54

bratislava
malu mam tyzden u mami potom u tatka a este asi k sesternici pojde. uz tu priatelho brata nemam chvalabohu.
inak co sa tyka tych drenov strasne ma to tam tlacilo.

martinka54

ahojte
konecne som tu, len som bola u svokri a pozriet malu
takze citim sa celkom fajn. tie dve noci som nemohla spat v nemocnici bola som na tabletkach na spanie. nevedela som sa ustlat v posteli. v snope sa mi pacilo della, sestricky boli perfekne a o doktorovi nemam slov, jeden uzasny clovek. mala som problem prave prsko mi moc krvacalo, ale nakoniec sa to zastavilo aj doktor sa trochu zlakol, podla vsetkeho som sa moc hybala. ked mi vybrali dreny velmi sa mi polepsilo, ten pravy ma dost bolel,ale dalo vydrzat, lavy som ani necitila. takze tak, ked mate otazky, pytajte.

della

bratislava

..to mi je luto..viem ake to je, čakat mne sa to tiež posunulo o 2 týždne ked zomrel svokor...

želám ti skore uzždravenie..

..čo sa mna týka,/myslím tú bolest/ ja som bola asi nejaký "špecialny prípad" lebo ked mi po 2 týždnoch dr. odlepil prsia začalo tŕpnutie, ktore trvalo NONSTOP 11 dní...už som z toho bola na nervy..preto som zostala doma až 3 týždne

mám pocit, že ostatné kočky to narozdiel odo mna zvladli lavou zadnou...mozno je to i tym, že mne ich dal pod zlazu, ktoru musel na osminky narezat...neviem..hlavne, že je to už za mnou...

..teraz je to relativne ok..len rano pocitujem trošička tlaky...ale inak v poho.....len mam lave prsko trocha vačsie, som zvedava, čo mi povie tento týžden dr.

..a dnes som bola prvy krat vo fitku..cvicila som len nohy
a 40min bicykel...