Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

livuska a mata
mate ich velmi peknucke
takze dnes to ma za sebou serena a este jedna baba co som sa s nou stretla v snope. baby drzte sa

mihalicka

Ihla,
držím palce, nech ťa to nedrapne a nech máš dobré výsledky. Okolo mňa zúri črevná viróza ako šľak. Minulý týždeň dva dni starší syn a dnes začal hnačkovať menší....dúfam, že ma to obíde, lebo ma picne. Dopujem sa immunalom a hlivou ustricovou.

ihla

Ahojte baby.

Zajtra idem na krv, v ramci predoperacnych a vo stvrtok zvysok - ekg, ...
No len ako na potvoru som asi cez vikend prechladla, tak sa necitim dobre :( ako naschval :(

martinka54

barbora
jej tak som neni sama, lebo nikto tu nespominal, ze bral tablety na spanie. uz som si myslela, ze len ja som taka neschopna

barbora10

mihalicka

ano,aj ja som tyzden pred opkou brala ascorutin,znizuje to krvacanie.

martinka

ja som prve 4 noci brala tabletku na spanie,lebo som nemohla vobec spat.

martinka54

tak to je dobre, lebo ja som mala problem s pravym prsom, moc krvacalo a davali mi nieco na zrazanlivost. este, ze som mala dreny, lebo by to bolo asi v riti.

mihalicka

Martinka54,
to som mala v papieroch, že doporučujú týždeň pred operáciou 3 x denne brať ascorutin. To je niečo na krv, zrážanlivosť.

martinka54

mihalicka
a to naco mas lieky?

baby kolko dni po opke ste si davali flector?dobre ste zaspavali? lebo ja som si musela aj vcera dat tabletku na spanie