Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Karinn

To len tak :-) ja ešte neviem ku Komu by som isla ale je možne že aj k Trškovi. Ak su tu na neho dobre ohlasy. Proti snopu nemam nič len je to čudne že neoperuje v ružinove ak tam robi konzultaciu, Ale to je jedno. Cena by bola si rovnaka, však?

martinka54

karinn
ja si myslim, ze operuje v snope, lebo niektore baby odtialto operoval tam. chystas sa k nemu? co sa ti snop nepaci alebo preco sa pytas

martinka54

karinn
to ja neviem. hned mi povedal, ze operacia bude v snope. inak mne sa tam pacilo, sestricky boli ochotne

nelka425

babenky pocula som ze sa tu daju pozriet aj fotky pred a po a aka klinika to robila len som tu nova a neviem sa v tom nejak zorientovat,vie mi niekto poradit???diky

zana7

Ahojte,
martinka gratulujem a zelam rychle hojenie :-))
inac aj ja zle spim, lebo, ked stuhnem, tak je to blbe a neviem sa potom rozhybat.
ja som aj cez den taka neohrabana este, tak musim na tom popracovat.