Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ahoj lolo77

ja som bola tiez u červena a som velmi spokojna.tych 280ml je dost malo,ale ked chces prirodzene prsia,tak to urcite staci.to spravi take mensie dvojocky.ja mam 350 a mam mensie trojky.

martinka54

vitaj lolo77
mozno na teba strach ani nepride, ale to sa stalo tusim iba jednej babe odtialto tande, ta nam pisala este skoro zo saly a aj hned po zakroku
ja som piaty den po a zatial som si nedala od bolesti, skusim to vydrzat. vecer som si dokonca nedala ani na spanie na tabletku, lebo sa mi z nich snivaju same blbosti. konecne som sa celkom dobre vyspala.

lolo77

ahojte baby, som tu nova :-)..

termin mam na 26. maja.. robit mi ich bude dr. Cerven, a kedze ma v ten den meniny dufam ze to pojde vsetko v pohode :-)
davam si 280 nizky profil.. citam ze vsetky pisete ze vacsie, vacsie.. ale na 300 by som si fakt netrufla, kedze velke prsia sa mi moc nepacia..a mam obvod pod prsiami 70..cez nejakych 81.
..zatial ma panika z operacie nechyta, myslim ze to pride az v polke maja :-D

martinka54

tak to budes platit urcite menej ako ja, lebo mne sa tam dost naratalo. vela stastia a ozvi sa ako si sa rozhodla

martinka54

karinn
inak keby si sa rozhodla pre nho, je naozaj skvely doktor, velmi prijemny a som stastny, ze som si ho vybrala

martinka54

asi ano, ale zalezi co ti bude robit, lebo mne aj modeloval, zmensoval dvorce a daval anatomicke implose, tie su o nieco drahsie