Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzi123

ahojte baby,
už ste to tu možno aj rozoberali, ale je tu toľko príspevkov, že už mi je ťažko hladať :)
Chcem sa vás spýtať, či máte niektorá silikony Nagor a čo si o nich myslíte.
Čítala som, že by mali byť jemnejšie, aj pri operácií sa dajú lepšie formovať, takže dr. môže spraviť aj menší rez a majú pamäť, t.j. že sa prispôsobujú pohybom tela ako normálne prsko a vratia sa do pôvodného tvaru.
Nemáte s tým niektorá skúsenosť? Lebo sa rozhodujem medzi nimi a inými..
díkes

lolo77

baby dakujem za pekne privitanie :-)
no mne dr povedal ze budem mat take dva a polky.. a kedze mam uzky chrbat budem ich mat aj pekne pri sebe.. tak uvidim..

bratislava..

tak ja teraz tiez neviem.. povedal mi 280..tak som v tom ze ml :-D
baby pracujem ako modelka, nemozem si dovolit vacsia prsia, lebo by som potom neobliekla polovicku veci..kedze sa musim drzat na vahe okolo 52kg pri vyske 177..

chcela by som si pozriet tie vase fotky, ale neviem ako sa k nim dostanem :-(

a drzim vam vsetkym palce co idu v blizkej dobe na op..

mihalicka

Ahojte

Lolo77,
ja mám také isté miery ako ty a dávam si 350, tiež u dr. Červeňa. ;-) A neboj, určite ťa zoperuje výborne aj v deň menín.

Bratislava,
snažím sa, zatiaľ som fit. Ty sa daj dokopy, veď už nemáš čas byť chorá.

Ihla,
toto isté mali moji dvaja krpci, starší minulý týždeň a menší včera. Preháňalo ho a vracal dosť, ale dnes už je ok. Ono u oboch toi bolo také dvojdňové, rýchle dačo. Tak dúfam, že sa vyhnem. Ešte 3 dni vydržať musím.

Interné som vybavila teraz ráno, všetko mám ok, nakoniec ma to celé predoperačné nestálo nič, iba internistke som dala dnes bonboniéru. :D

ihla

No ahojte babule. Tak dnes som mala absolvovat predoperacne vysetrenia. Miesto toho som absolvovala do teraz vysetrenia u obvodnej. Mam nejaku zaludocno-crevnu virozu (OD VCERA!!!) a ak sa mi nezlepsi, idem do nemocnice! Celu zimu som bola (podobne ako bratislava) zdrava!
Srat takuto smolu! Nastvana som hrozne!
Idem volat na interne, nech mi posunu termin na druhy tyzden. Do pondelka som na PN :(
No ale som dopadla dneska - krv mi brali, vyter z konecnika, na gynde som si bola dat pichnut vyvolavacku... no pekne...Idem volat a potom sa potiiiit.Caute a drzte mi palce :(

bratislava

karinn, neviem preco si tak zatazena na ruzinov, ale ja tam idem. aj barbie tam bola. k dr. simonovej. je straaaaaasne zlata. este neviem, ako budem spokojna s jej pracou, ale ked chces - kuk barbie - ona ma fotky v galerke a podla mna je to pekne....

bratislava

lolo77 vitaj, neviem, aky mas zaklad, ale ja idem tiez na 280ml. tiez davam prednost prirodzenosti. i ked dr. mi vcera baby vysvetlila, ze ona vlastne hovori v mg a nie v ml, to znamena, ze 280,ktore mi ide davat, je vlastne v nasej reci 310ml!! a to mi povedala az vcera. tak som si myslela,keby som to vedela hned, tak vobec nevymyslam a som ticho. lebo ja som jej po porade s vami pisala, ze by som chcela radsej vacsie, no len teraz ked viem, ze to je vlastne 310, tak som spokojna. to bude podla mna akurat.
barbie, neviem ci nemas aj ty 310, ked ona to takto inac prezentuje...?

bratislava

mihalicka ihla
ostante zdrave!!!
ale vam poviem, je to zacarovane, ja som nebola chora celu zimu, ale dnes idem k dr., nech mi nieco nasadi, lebo sa mi to zhorsuje :-(((
slak aby to!!!